< Böngészés > Főoldal / EU Sajtószoba, europarl.europa.eu/news/en, europarl.hu, Fecsegő hírek, Közélet / Blog article: Orbán: Soros- terv 2.0, avagy újra támad a milliárdos

| Mobile | RSS

Orbán: Soros- terv 2.0, avagy újra támad a milliárdos

Közzétéve 2020 ápr 24.  11 0

És legalább olyan veszélyes, mint az első.

Orbán erről állítólag azért beszélt ma a Kossuth Rádióban, hogy “a hallgatók érezzék, hogy Brüsszelben folyamatos hatalmi harcok mennek, melyeknek a középpontjában leginkább mindig az van, hogy ki és mennyi pénzt tud rajtunk keresni”. Azt nem említette, hogy az elmúlt 10 évben az uniós forrásokon az egyik legtöbbet az Orbán család kereste, de ez ugye nem is lényeges.

A fókuszban most az kell, hogy legyen,hogy itt a nyakunkon a kettes számú Soros-terv. Az első ugyebár a migrációval kapcsolatos volt, erről csupán egy jelentéktelen 3-4 évig folyt a kormányzati kommunikáció több százmilliárd forintból.

Na most, bár megtudtuk, hogy Soros miatt 360 forint az euró, nem az a kettes számú terv. Az csak olyan 1.2 szintű. A Soros-terv 2.0 az, hogy a gazdasági válság enyhítésére az EU-nak kölcsönöket kell felvennie. Ez pedig borzalmas következményekkel járna, mert életünk végéig kellene fizetni. Ezért Orbán Viktor és kormány azon dolgozik (most és mindörökké), hogy Magyarország érdekeit megvédje.

Leave a Reply 124 megnézve, 1 alkalommal mai nap |