< Böngészés > Főoldal / Életképek/bulvár, EU Sajtószoba, europarl.europa.eu/news/en, europarl.hu, Fecsegő hírek, Közélet / Blog article: Tordai Bence: Szabó Tímea halálos fenyegetések tucatjait kapja

| Mobile | RSS

Tordai Bence: Szabó Tímea halálos fenyegetések tucatjait kapja

Vadhajtások

2020.04.27.0Facebook93ViberSMSVK

Az ellenségkép úgy kell a Fidesznek, mint egy falat kenyér, annak érdekében, hogy eltereljék a figyelmet arról, mennyire alkalmatlanok a járványveszély kezelését illetően- kezdte a felszólalását Szabó Tímea párttársa.

Amikor látták, hogy beütött a járvány, akkor még próbálkoztak egy kis migránsozással, ez csúfosan besült, aztán folytatták Sorosozással, de még a saját választóik is kiröhögik őket – folytatta a büdösszájú Tordai.

Majd kiakadt, mert szerinte a Magyar Nemzetben náci beszéd van és az ellenzéki képviselőnőket prostituáltnak nevezik.

Ez szégyen és gyalázat, Önök hívják magukat nemzeti-konzervatív politikusoknak

– visított az anarchista.

A másik kormánypárti lap ma reggel féregnek nevezi a balliberális politikusokat és a balliberális embereket.

– tette hozzá a mérhetetlen Párbeszéd képviselője.

Szerinte Szabó Tímea ellen média- és rágalomhadjárat indult és a bíróságon fognak elégtételt venni emiatt. Tordai azt állítja, hogy uszítanak Szabó ellen és halálos fenyegetéseket kap a magyargyűlölő kollégája és ez a Fidesz politikájának az eredménye.

Tordai folytatta, hogy a kormány járvány elleni védekezése alkalmatlan és senkinek nem jut maszk, szűrés sincs, minimális készleteket adnak a kórházi dolgozóknak, ennyiben merül ki a védekezés. A gazdasági válságkezelésben gyengén, keveset és későn léptek, mert amatőrök és alkalmatlanok. Nem csak alkalmatlanok, de embertelenek is.

Maguk a válságkezelés minden frontján megbuktak!

– zárta a felszólalását Tordai.

fecsego.eu/Vadhajtasok.hu

Leave a Reply 113 megnézve, 1 alkalommal mai nap |