< Böngészés > Főoldal / Alkotmánybíróság, Aktuális hírek, események, Bíróság/Ügyészség/Szegedi Ítélőtábla, EU Sajtószoba, europarl.europa.eu/news/en, europarl.hu, Fecsegő hírek, Közélet, Szegedi Törvényszék / Blog article: Orbán újabb vérlázító lépése – A válsághelyzetben is ez a legfontosabb számára!

| Mobile | RSS

Orbán újabb vérlázító lépése – A válsághelyzetben is ez a legfontosabb számára!

Csütörtök este jelent meg az a határozat, ami szerint a kormány egyetért a Nemzeti Szabadidős – Egészség Sportpark Program II. és III. ütemének folytatásával, tehát ennek értelmében a válsághelyzet ideje alatt, 45 településen a már előkészített sportpark-beruházások megvalósításra kerülnek – közölte az mfor.hu.

EZZEL A DÖNTÉSSEL MOST A BERUHÁZÁSI ÜGYNÖKSÉG 841,1 MILLIÓ FORINTOT KÖLTHET EL ERRE A CÉLRA,

ennek az összegnek a biztosítása pedig a pénzügyminiszter dolga lesz, melyet az idei költségvetésből kell átcsoportosítania.

A lap számításai szerint, a mostani beruházással együtt,

A KORMÁNY MÁR 9,876 MILLIÁRD FORINTOT KÖLTÖTT SPORTRA A VESZÉLYHELYZET KIHIRDETÉSE ÓTA!

Nemrég az ATV műsorában kérdezték meg a Kormányzati Tájékoztatási Központ szóvivőjétől, Farkas Örstől, hogy mi indokolja ilyen jelentős összeg sportra való felhasználását a jelenlegi helyzetben. Válaszul a szóvivő azt mondta, hogy a kormány nem hagyhatja lepusztulni a sportlétesítményeket, bár igaz, már nemcsak üzemeltetésre de beruházásokra is költenek.

fecsego.eu/PestiBulvár

Leave a Reply 153 megnézve, 1 alkalommal mai nap |