| Mobile | RSS

A keresztény tisztesség példaképei…Fideszes kurvák és kitartóik.

Borkai ehhez képest kisiskolás…Na…nézzük csak!

KÖZÉLETKözzétéve 2020 jún 7.

Orbán évekig szórakozott Nagy Kálózy Eszterrel, Rudolf Péter feleségével.

Nagy Kálózynak Jutalomból Kossuth Díjat adott. A Felszarvazott férjének Kárpótlásul Kossuth Díjat, és Óriásit bukott filmjéhez, a Kossuth Kiflihez 800 millió forintot adott Közpénzből.

Mikor Orbánné nemtetszését fejezte ki a Kurvázásért, úgy Összeverte, hogy a Mentők vitték el.( Nagy Bandó András erről is beszélt anno)

Lázár János Demcsák Zsuzsával Kurvázott.

Együtt utaztak Zürichben az Eden Du Loe, Milánóban a Fazir Seassons, Londonban a Connaught Luxushotelekben, 2 millió forint Közpénzből. Ajándékba, ugyancsak Közpénzből több mint 4 millió forintos karórát is ajándékozott Demcsáknak. Mikor Felesége számonkérte a Kurvázást, Lázár is úgy összeverte, hogy Kórházba került. Ezután Apósa is úgy Ősszeverte Lázárt, hogy Ő is Kórházba került.

Matolcsy György Barátnőjével, a 29 évvel fiatalabb Vajda Zitával, jógaoktató Titkárnőjével az MNB pénzéből 9-szer utazott külföldre.

Jártak Washingtonban, Párizsban, Londonban, Dublinban, Isztambulban, Bázelben, és Frankfurtban. Vajda 1 millió forintot keresett havonta. Az utazások 10 millió ft-ba kerültek.

Hende Csaba 17 évvel fiatalabb Titkárnőjével Szajlai Mónikával utazgatott a Honvédelmi Minisztérium pénzéből Párizsba, és 3-szor Brüsszelbe Luxushotelbe, 2 millió forintért.

Otthagyta Feleségét, és 2 Lányát

Kósa Lajos Felesége Porkoláb Gyöngyi beleszeretett a Leszbikus Risztov Évába. Kósa a Feleségét Közpénzből utaztatta, ahol Risztov versenyzett. 2012-ben a Londoni Olimpiára, és 2013-ban Barcelónába. 2014.V-ban Elköltözött Risztovhoz. Ezért Kósa félholtra verte. Kósa a 4-es Főúton vigasztalódott a Prostituáltakkal, ahol a Rendőrök többször tetten érték.

Rogán Antalnak Nancy évekig volt a Szeretője, már Fiatalkoruként is. Sokat tudott Rogán Korrupcióból való Meggazdagodásáról, és több pénzt kért a hallgatásáért. Rogán egy kínait bérelt fel a Megölésére. A Lány Apja elmondta, hogy évek óta Rogán volt a Lánya Szeretője, ezért Életveszélyesen megfenyegették. Rogán a Gyilkosság idejére lekapcsoltatta a Térfigyelő kamerákat. A rendőrök lefoglalták Nancy telefonját, de mikor meglátták, hogy Rogán volt a Szerető, megsemmisitették a bizonyítékot.

Kurváztak még: Dajcs, és Jakab I, Titkárnőkkel, Tőkés L. több munkatársával, Gömöri Zsolt Tóth Vera Paraolimpiai Biz. főtitkárával, Gaskó I. Dancsó J. Feleségével. Szájer J. átvette és kivitte Brüsszelbe Zuslag Buzikurváját Kállai Krisztiánt.:

Forrás: Molnár F. Árád,/Juszt László,/HVG/ 444.hu/ Privát kopó/HírTV/ OLKT

forrás:OLKT

Leave a Reply 347 megnézve, 1 alkalommal mai nap |