| Mobile | RSS

Meszeltek a Fidesznek!///Calado para Fidesz!

KÖZÉLETKözzétéve 2020 jún 10.

A Fidesz azonnali kizárását kezdeményezik az Európai Néppártban. A dán Konzervatív Néppárt EP-képviselőjének tudomása van arról, hogy több más tagpárt is hasonló lépést fontolgat, miután a magyar parlament elfogadta a koronavírus-törvényt.

A Néppártban is nagyon kiütötte a biztosítékot, hogy Orbán a járványhelyzetet is arra használja fel, hogy teljhatalomra törjön.

A felfüggesztett Fidesz azonnali kizárását kezdeményezi a kereszténydemokrata pártcsaládból a dán Konzervatív Néppárt elnöke és európai parlamenti delegációvezetője. Soren Pape Poulsen elnök és Pernille Weiss EP-képviselő kedden hivatalos levélben értesítette erről Donald Tusk EPP elnököt és Manfred Weber frakcióvezetőt.

Pernille Weiss a Népszavának azt mondta, tudomása van arról, hogy több más tagpárt is hasonló lépést fontolgat, miután a magyar parlament elfogadta a széles körben vitatott “felhatalmazási” törvényt.

fecsego.eu/OLKT

Calado para Fidesz!
11 de junho de 2020 | postar Tribunal Constitucional, Notícias Atuais, Eventos, Tribunal / Ministério Público / Conselho Judicial de Szeged, Imagens da Vida / tablóide, Sala de Imprensa da UE, europarl.europa.eu/news/en, europarl.hu, Chattering News, Vida Pública, Comitê Húngaro de Helsinque
PUBLICAÇÃO Publicado em 10 de junho de 2020

A expulsão imediata de Fidesz está sendo iniciada no Partido Popular Europeu. O eurodeputado do Partido Popular Conservador Dinamarquês está ciente de que vários outros partidos estão considerando um passo semelhante depois que o parlamento húngaro aprovou a lei do coronavírus.

Também no Partido Popular, ele ficou muito impressionado com a certeza de que Orbán também usaria a situação epidêmica para quebrar o poder total.

A expulsão imediata do Fidesz suspenso da família do Partido Democrata Cristão é iniciada pelo presidente do Partido Popular Conservador Dinamarquês e pelo chefe da delegação do Parlamento Europeu. O Presidente Soren Pape Poulsen e o Deputado Pernille Weiss informaram oficialmente o Presidente do PPE Donald Tusk e o Líder do Grupo Manfred Weber na terça-feira.

Pernille Weiss disse a Népszava que estava ciente de que vários outros partidos estavam considerando um movimento semelhante depois que o parlamento húngaro aprovou a amplamente debatida lei de “empoderamento”.

fecsego.eu/OLKT

Leave a Reply 83 megnézve, 1 alkalommal mai nap |