< Böngészés > Főoldal / Alkotmánybíróság, Aktuális hírek, események, Bíróság/Ügyészség/Szegedi Ítélőtábla, Életképek/bulvár, EU Sajtószoba, europarl.europa.eu/news/en, europarl.hu, Fecsegő hírek, Közélet, Magyar Helsinki Bizottság, Szegedi Törvényszék, White House / Blog article: Figyusz haver!Kabaré Bakson:- a hivatal nem tudja, nem ismeri a birtokháborítás jogi fogalmát…képzeld el haver figyelsz, már megint lötykölsz…

| Mobile | RSS

Figyusz haver!Kabaré Bakson:- a hivatal nem tudja, nem ismeri a birtokháborítás jogi fogalmát…képzeld el haver figyelsz, már megint lötykölsz…

Nem akar a hivatal birtokháborításban eljárást kezdeményezni. Ja, nem ismered ezt a magyar szót. Ne igyál má! A jegyző meg a képviselőknek keze remeg a félelemtől izzad a tenyerük.. Ha a faluvezető bal szeme megrándul, akkor nem szabad szavazni! Ha a jobb szeme rángatózik nem ajánlatos..

figyuszolj haver, te is ott voltál! Ne igyál má annyit?!

Ha nincs szakmád gyere Baksra de ne csak egy napra!

Haver figyelsz dolgoztál már segédmunkásként kőműveseknél? Mert ha igen gyere Baksra de ne csak egy napra!

Kérsz még egy sört haver? Képzeld el haver itt bármit megtehetsz nem fenyítenek meg, nem kell félned, törvény az micsoda;- má nincs tövény, majd meghúzta a sörös üveget. Hallod haver itt kell adót fizetned…mi az az adó, majd megint gurgulázott, hukkk… Képzeld el haver, remeg a kezed. Az biztos hét mázsa…mondaná az erdei famanó.

Hukkk! Láttam már őket,vegyél már egy felest.

Azt beszélik a faluban, hogy a faluvezetőnek ki áll a rudja..Ő is issza a viskit. Mi csak akkor kellünk mikor a sátrat kell állítani…azt is mondják a kocsmában itt nincs biztonságban az ember, meg má azt is mondták, hogy itt mindenki azt csinálja, amit akar…a telepen a roma telepen nyakig ér a szemét. A gaz az egekig ér.Ám itt a szőlősben is de ez a hivatalt nem érdekli!

Vegyél má egy sört. Képzeld el az Aradi, Kolozsvári,Szabadkai utcákban teljesen beomlott a szikkasztó árok,Búza nem tett semmit! Pedig mi jelentettük.Utána meg feltöltöttük mert balesetveszélyes volt! A Váradi utcában is mindenki feltöltötte a beomlott szikkasztó árkot mert életveszélyes volt. A szerkesztőség előtti árok is életveszélyes teljesen tönkre ment mivel az önkormányzat nem javította a beomlott árkot, pedig kötelessége lett volna.

Figyuszólj haver! Ne igyál már annyit!

Leave a Reply 93 megnézve, 1 alkalommal mai nap |