< Böngészés > Főoldal / Alkotmánybíróság, Aktuális hírek, események, Bíróság/Ügyészség/Szegedi Ítélőtábla, Életképek/bulvár, EU Sajtószoba, europarl.europa.eu/news/en, europarl.hu, Fecsegő hírek, Közélet, Magyar Helsinki Bizottság, White House / Blog article: Karácsony Erdélybe tolta át a Lánchidat: Így a magyar kormány végre támogatja a felújítást

| Mobile | RSS

Karácsony Erdélybe tolta át a Lánchidat: Így a magyar kormány végre támogatja a felújítást

OLKT.net

Karácsony Gergely már régóta harcol a kormánnyal, hogy adjanak több pénzt a Lánchíd felújítására, de eddig úgy tűnt, ez csak Budapest beleroskadása után valósulhat meg.

KÖZÉLETKözzétéve 2020 jún 15.

Adskeeper

A kormány legutóbb azt ajánlotta, hogy a hidat helyezzék át a Városligetbe, és akkor a Liget Projekt keretein belül biztosítanak forrást a felújításra, de a beruházás körüli bizonytalanságok miatt a főpolgármester inkább áttolta a Lánchidat Erdélybe.

Karácsony jelenleg Csíkszentmihályon próbálja lepapírozni, hogy a hidat egyháznak minősítsék, így nemzetgazdaságilag kiemelt beruházásként még szebb lehet a legrégebbi budapesti híd.

A főpolgármester a HírCsárdának elmondta, hogy Románia után Mexikóba megy, hogy Juárezben kiássa a Budai Váralagutat a Jézus Szíve Templom alatt, így ott is elindulhat a felújítás. Karácsony hozzátette, hogy mivel sikerült a sötét alagutat határon túli fociakadémiának átminősíteni, nem kell szállítási díjat fizetni érte.

A főpolgármester mindenkit megnyugtatott: a Lánchidat és a Váralagutat lélegeztetőgépnek álcázzák, hogy biztonságban visszakerüljenek Magyarországra.

Forrás:https://hircsarda.hu/2020/06/15/karacsony-erdelybe-tolta-at-a-lanchidat-a-magyar-kormany-vegre-tamogatja-a-felujitast/

fecsego.eu/OLKT

 0MegosztásFacebookTwitterGoogle+Ez is ÉrdekelhetAz otthoni szőrtelenítés leghatékonyabb és legbiztonságosabb módja.Beauty Creation|HirdetésFelejtsd el a félelmetes gyantát – szőrteleníts egyszerűenThalgo|HirdetésA körömgomba megszüntetésének legegyszerűbb módja otthonBalade Foot Cream|Hirdetés

Leave a Reply 86 megnézve, 1 alkalommal mai nap |