< Böngészés > Főoldal / Alkotmánybíróság, Aktuális hírek, események, Bíróság/Ügyészség/Szegedi Ítélőtábla, Életképek/bulvár, EU Sajtószoba, europarl.europa.eu/news/en, europarl.hu, Fecsegő hírek, Közélet, Szegedi Törvényszék / Blog article: CSONGRÁD-CSANÁD MEGYEI FŐÜGYÉSZSÉG//S A J T Ó K Ö Z L E M É N Y Ismét lehetséges a személyes ügyfélfogadás a Csongrád-Csanád Megyei Főügyészség ügyészi szerveinél

| Mobile | RSS

CSONGRÁD-CSANÁD MEGYEI FŐÜGYÉSZSÉG//S A J T Ó K Ö Z L E M É N Y Ismét lehetséges a személyes ügyfélfogadás a Csongrád-Csanád Megyei Főügyészség ügyészi szerveinél


      6720 Szeged, Stefánia sétány 10. • 6701 Szeged, Pf.: 432.
        Tel.: (62) 622-651 • (62) 622-680 • Fax: (62) 622-689
                         E-mail: csongrad-csanad.fou@mku.hu

A Csongrád-Csanád Megyei Főügyészségen és az alárendeltségébe tartozó járási ügyészségeken 2020. június 15. napjától ismételt lehetőség van arra, hogy az ügyfelek személyesen keressék fel az ügyészséget.

A Csongrád-Csanád Megyei Főügyészség és a járási ügyészségek ügyfélfogadási ideje a korábbiakkal egyező, azonban a bíróságokkal közös épületben működő ügyészségek vonatkozásában a belépésre és a benntartózkodásra vonatkozóan a bíróság által kiadott szabályok is irányadóak.

A személyes ügyintézés során a belépés és a benntartózkodás ideje alatt az ügyfeleknek be kell tartaniuk az adott épületre vonatkozó hatályos egészségügyi biztonsági előírásokat, így például kötelesek tartani az előírt védőtávolságot, valamint amennyiben fertőző betegség tüneteit észlelik magukon, akkor a személyes ügyintézést mellőzése is szükséges.

S z e g e d, 2020. június 17.

Dr. Kopasz Zsolt
főügyész

Leave a Reply 88 megnézve, 1 alkalommal mai nap |