| Mobile | RSS

Hazudni, hazudni, hazudni. Ez ennek a kormánynak nevezett bagázsnak a credója.

Juszt László írása

KÖZÉLETKözzétéve 2020 jún 20.

 0Megosztás3 óránál hosszabb erekció ezzel a trükkel! A felesége megőrülPeruvian Maca

Adskeeper

1.) Varga Judit, “igazságügyi miniszter”:

“Varga Judit szerint az EU bírósága jogszerűnek tartja a jogszabálysértés miatt elmeszelt civiltörvényt. A kormány elkötelezett a civil szervezetek átláthatóságának biztosítása mellett” – nyilatkozta Varga Judit igazságügyi miniszter az Európai Unió Bíróság csütörtökön kihirdetett ítéletét követően az MTI-nek.

2.) Orbán Viktor szokásos pénteki rádióinterjújában reagált az EU luxembourgi bíróságának ítéletére. A háttérhatalmat sejti az EU Bíróságának elmarasztaló ítélete mögött. Szerinte a bírói ítéletekből kiolvashatók háttérhatalmi szervezkedések. A nemzetközi – különösen emberi jogi – ítélkezésben részt vevő magyarokat látva pedig könnyen megtalálni az összefüggést a “Soros-féle nemzetközi hálózattal, amely a liberális imperializmusnak a nyugat-európai főparancsnoksága.”

Na kérem, tessenek eldönteni, hogy győztünk, vagy kikaptunk? Itt állok a teljes bizonytalanságban, s nem tudom eldönteni, hogy pezsgőt bontsak a győzelemre, vagy pezsgőt bontsak – örömömben.

Az biztos, hogy ezekre továbbra sem hallgatok. Inkább a New York Times.

“Csattanós dorgálás Orbán Viktor számára az Európai Bíróság döntése miszerint diszkriminatív és jogsértő a szabályozás. A jogszabály sérti a tőke szabad mozgását és egyes alapvető jogokat, így a magán- és családi élet tiszteletben tartásához való jogot, a személyes adatok védelméhez való jogot és az egyesülés szabadságához való jogot.”

fecsego.eu/OLKT

Leave a Reply 97 megnézve, 1 alkalommal mai nap |