< Böngészés > Főoldal / Alkotmánybíróság, Aktuális hírek, események, Bíróság/Ügyészség/Szegedi Ítélőtábla, Életképek/bulvár, EU Sajtószoba, europarl.europa.eu/news/en, europarl.hu, Fecsegő hírek, Közélet, Magyar Helsinki Bizottság, Szegedi Törvényszék, White House / Blog article: Viktor! – Széchenyi előbb épített egy Lánchidat és csak később ment elmegyógyintézetbe///Viktor! – Széchenyi built a Chain Bridge first and only later went to a mental hospital

| Mobile | RSS

Viktor! – Széchenyi előbb épített egy Lánchidat és csak később ment elmegyógyintézetbe///Viktor! – Széchenyi built a Chain Bridge first and only later went to a mental hospital

2020. 06. 20.

Kérjük oszd meg a bejegyzést, hogy másokhoz is eljusson az igazság:

Orbán kisebbségi komplexusa győzni fog a nemzet szimbóluma fölött?

Orbán Viktor egy vidéki falucskából származik. És bár a vidékiek többsége talpig gerinces és egyenes ember, a mi Viktorunk valahogy félresiklott.

Az van ugyanis hogy soha nem tudott túl lépni saját árnyékán. Akkor sem amikor a fővárosba került tanulni és akkor sem amikor Soros pénzből külföldre került tanulni és világot látni.

Orbán utálja ezt a várost. A várost amely sosem fogadta be őt. Az ő fejében ez úgy van, hogy azért mert vidékről jött, ám ez nem valami Vidék-Budapest ellentét. Itt az egyenesség és a taplig gerincesség az ami miatt nem fogadta be ez a város a hajdan volt antikommunista, liberális demokratát, aki mára… nem kell ragozni ugye.

Ez az ember azt gondolja, bármit megtehet, ha kell megbüntetheti a bűnös-gyűlölt várost. Ha kell minden egyes fillért elvonhat az utált baloldali fellegvártól, ha kell hát omoljon össze az a híd, ha vele bukik Karácsony.

Csakhogy senki de senki nem fogja elhinni neki, hogy a 9 hónapja regnáló Karácsony miatt pusztul el a nemzet szimbóluma.

Azt javasoljuk tehát Orbánnak: Előbb építsen egy Láchidat és csak utána őrüljön meg. De a jelek szerint ez a sorrend most fordítva lesz, mint a legnagyobb magyar esetében.

fecsego.eu/BalraMagyar

Viktor! – Széchenyi built a Chain Bridge first and only later went to a mental hospital
21 June 2020 | post Constitutional Court, Current Affairs

Editorial opinion
06/20/2020

Please share this post to get the truth out to others:

Will Orbán’s minority complex win over the nation’s symbol?

Viktor Orbán comes from a rural village. And while most of the countrymen are vertebrates and straight men, our Victor somehow slipped aside.

The thing is, he could never go beyond his own shadow. Not when he got to study in the capital and not when Soros got to study abroad with money and see the world.

Orban hates this city. The city that never welcomed him. In his mind, this is because he came from the countryside, but this is not something of the opposite of Countryside-Budapest. Here, straightforwardness and taplig vertebrate is why this city was not accepted by the former anti-communist, liberal Democrat, who today m does not have to be admonished right.

This man thinks he can do anything if he has to punish the sinful-hated city. If you have to, you can take every penny away from the hated citadel on the left, so if you have to, the bridge will collapse if Christmas falls with it.

But no one but no one will believe him that the symbol of the nation will perish because of Christmas 9 months old.

So we suggest to Orbán: Build a Lachid first and then go crazy. But there are signs that this order will now be reversed, as in the case of the largest Hungarian.

fecsego.eu/BalraMagyar

Leave a Reply 100 megnézve, 1 alkalommal mai nap |