< Böngészés > Főoldal / Alkotmánybíróság, Aktuális hírek, események, Bíróság/Ügyészség/Szegedi Ítélőtábla, EE Minisztériuma, Életképek/bulvár, EU Sajtószoba, europarl.europa.eu/news/en, europarl.hu, Fecsegő hírek, Közélet, Magyar Helsinki Bizottság, Szegedi Törvényszék, White House / Blog article: 165 000 Ft-t számlázunk egyesével Kolompár Zsolt most Hercegnek hivatja magát,Högyi Ferencné, Szilágyi Krisztián, Zsótér Ístvánnak, illetve Búza Zsolt és bünbandájának.

| Mobile | RSS

165 000 Ft-t számlázunk egyesével Kolompár Zsolt most Hercegnek hivatja magát,Högyi Ferencné, Szilágyi Krisztián, Zsótér Ístvánnak, illetve Búza Zsolt és bünbandájának.

A magántulajdonunk egy részéből cigánytelepet csináltak! Fertőzést kaptam, amit bemutattam a háziorvosomnak is!!!Ha maradandó bőrfertőzés miatt plasztikázni kell a karjaimat, akkor Búza Zsolt és a bünbandája fogja a számlát kifizetni! Erről a mai napon tájékoztattam Dr. Orosz Éva háziorvosomat a rendelőjében!!

A várakozási idő három nap!

Kolompár Zsolt udvarában a kerítésemtől 10 cm 16 méteres Bodzafa van, ami a tetvek fészkelő helye; a gaz, a parlagfű 1,5 m nagyságú Högyi Ferencné diófája 3 méterre nyúlik át és többször is megsérültem a leszakadt korhadt ágaktól!

Dr.Orosz Éva nyújtott orvosi segítséget!

Szilágyi Krisztiánnál több méteres gaztenger, parlagfű…stb van , ahol a patkányok vették hatalmukba a területet!

Zsótér Ístván tulajdona méteres gazok, parlagfű s egyéb gyomnövények keserítik meg az emberek egészségét! Nem ér rá, mivel közmunkás, számtalan helyre hívják s nem fizet adót!

Informátorunk jelezte, hogy Dobos Péter társadalmi alpolgármesterként fizetést kapott!?!?!? Jelenleg külsős alpolgármesterként semmi érdemi munkát nem végez! Alkalmazta Zsótér Pistát, akivel betonozta az udvarát…

Högyi Ferencnének, Szilágyi Krisztiánnak, Kolompár Zsoltnak,Zsótér Istvánnak…illetve a Baksi Önkormányzatnak, mivel nem hajlandó a Birtokháborítást megszüntetni már több éve! Búza Zsolt szándékosan betart, illetve -belső informátorunk jelezte-, letiltotta a jegyzőt Dr.Faragó Pétert, aki nem ne készített meghallgatási jegyzőkönyveket, nem hozott határozatokat a birtokháborítókkak szemben!

folytatjuk

oil

Leave a Reply 118 megnézve, 1 alkalommal mai nap |