| Mobile | RSS

Baks és Búza Zsolt nehéz lejtőre kerülhet…

Sokan nem értik meg a kormány szigorító rendészeti, határozatai, társadalmi, egészségügyi rendeleteit, társadalmi biztosítás előnyeit,hátrányait…

Bajban lesznek a munkanélküliek, a TB-t nem fizetők, a kontárok, s azok is, akik számlanélkűl foglaljoztatják a” szereplőket”!? Az adóhivatal szigorú kontroll alá veszi a csalókat….(!)

Kecskemétiné képviselő asszony, aki nem ismeri a piac jelenlegi társadalmi adózási, illetve a számlakezelési áfás tömböket! A rajtuk szereplő számok ismerete igencsak kiemelten fontos a piaci szereplőknek. Kecskemétinének nincs szakmai ismeretei sem gyakorlata valamint nem ért hozzá! Pl, hogyan engedheti azokat a ” kereskedőket” akik füstölt árukat értékesítenek a Baksi piacon!!

Véleményem szerint kérdezzétek meg Búza Zsoltot! Ő mindenhez ért. Egyetértetek ezzel!?!

Ja, azt elfelejtettem; megszűnik az önkormányzat kéregetései a rendezvényekre; Kecskemétiné, Búza Zsolt kunyerálásai a kereskedők felé!?!?!!! Talán evvel a szigorításával megszünhet a családok ringatózásai, a kereskedők aktív adózási bizonylatainak sorszáma..a feketemunka ezzel kifehéredik Bakson!

Evvel a szorításból, szigorításból több bevétel keletkezik az állami büdzsében, maximálisan egyetértek Orbán Viktor Miniszterelnök Úrral!!

Oláh István László

főszerkesztő, kormánypárti újságíró

Leave a Reply 110 megnézve, 1 alkalommal mai nap |