| Mobile | RSS

Meglepetés ért a Baksi önkormányzatnál 2020. Július 06 -án 11 óra 22 perckor

Bementem tisztázni a közel két éve almaradott jegyzőkönyvek, határozatok, bejelentések, közérdekű panaszok, fogyasztóvédelmi panaszbejelentés jegyzőkönyveinek vizsgálatát! Meglepődtem, mikor Dr.Faragó Péter jegyző Úrral találkoztam? Hisz neki a hivatalos munkaideje minden héten szerdán van!!

Szerettem volna betekintést kapni a kettő éve elmaradott vizsgálati, határozati jegyzőkönyvekbe!! Sajnos ez nem történt meg hiszen nem voltak!! Jaksa Zsanet Úrhőlgy ideges volt. Az arca mindent elmondott; nekem csak analizálni kellett!!! Nagy a baj! A www.fecsego.eu nemzetközi hírportál az EP média partnere közérdekű panaszok, illetve a bejelentéseiket egyáltalán nem vizsgálták! A birokháborítok parcelláin kettő méteres gaztenger hintázik! Mindenkinek nagy a politikai…ja, azt hiszik Búza megvédi őket törvénysértések elő! A fotókat 15 db-ot már hamarabb átküldtem? Búza nem áll le a polgárokkal beszélni…Talán Ő a meztelen király??

Várjuk a NÉBI válaszlevelét s az abban az utasítások kronológiai sorrendjét a miértekre, hogyanokra az állampolgárok érdekeinek -egészségügyi helyzetének valos vizsgálatait!- továbbá várjuk a vizsgálatot a Csongrád-Csanád Megyei Önkormányzat Elnökétől is! Pártatlan objektív vizsgálatot várunk el Gémes László Elnök Úrtól! Kíváncsiak a hivatalok hogyan áll hozzá Búza Zsolt perojatív habitusához aki nem is a Fidesz tagja! Alkalmas-e megyei képviselőnek…a vagyonnyilatkozatának- adó- részletes tételes kontroll is fontos lenne!- avval dicsekedett, hogy neki parlamenti államtitkár a barátja… A baksi állampolgároknak , akkor nekünk félnünk kell! Búza Zsolt mennyi pénzt szavaztatott meg éves ingyenes felhasználásra..??

A legutóbbi kettő db panasz – 2020 február 2-a-jegyzőkönyveimnek vizsgálata még elsem kezdődött!!!! Kiemelt közérdekű panaszokat s visszaéléseket érzékeltet! Belső informátorunk jelezte, hogy Búza nem engedi a jegyzőnek a vizsgálatokat!!!

Belsőrmátorunk jelezte.Búza Zsolt nem engedi..ez a magatartás rámutatott, hogy alkalmatlan a politikusi pályára! Ezzel a kormány programba rúgott bele

oil

kormánypárti újságíró


Leave a Reply 149 megnézve, 1 alkalommal mai nap |