< Böngészés > Főoldal / Életképek/bulvár, EU Sajtószoba, europarl.europa.eu/news/en, europarl.hu, Fecsegő hírek, főszerkesztő blogja, Közélet, Magyar Helsinki Bizottság, Szegedi Törvényszék, White House / Blog article: Nyílt fenyegetést kaptak ellenzéki képviselők – Fidesz holdudvarból érkezett a megfélemlítés

| Mobile | RSS

Nyílt fenyegetést kaptak ellenzéki képviselők – Fidesz holdudvarból érkezett a megfélemlítés

Írta Takezo -2020-07-09    

Ambrózy Áron, a Pesti Srácok újságírója egy szerdai Facebook-bejegyzésben több politikust is veréssel fenyegetett, bizonyára annak a morális fölénynek köszönhetően, ami Gulyás Gergely szerint annak attól lesz, ha az ember jobboldali újságíró.

Fentebb említett morális fölény birtokában Ambróczy már törölte a posztot, miután megsúghatták neki, hogy a poszthoz fűzött megjegyzése, mely szerint

“AMINT KIESIK A PARLAMENTBŐL … MEGKERESEM ÉS SZ*RT IS KIPÜFÖLÖM BELŐLE”

valószínűleg a Btk.-ba ütköző cselekedet. Bátor. Püfölni akar, pereskedni nem. Az eredeti bejegyzést a Magyar Hang mentette el, itt látható:

Ambróczy rajongóinak a színvonala sem jobb egy fokkal sem, a bejegyzéshez hozzászólók nem elítélték a fenyegetést, hanem további ötleteket adtak neki, hogy kit kellene még megvernie: Jakab Pétert, Donáth Annát, Cseh Katalint, Szabó Tímeát, és Szél Bernadettet.

Gondolom a morális fölény birtokában nem gond a nők bántalmazása sem.

fecsego.eu/PestiBulvár

Leave a Reply 85 megnézve, 1 alkalommal mai nap |