| Mobile | RSS

Mit is jelent pontosan a skizofrénia?

Juszt László írása

KÖZÉLETFrissítve: 2020 Júl 12.

 0MegosztásFérfiak, nem kell Viagra, ha egyszer ezt csinálodSex

Adskeeper

A legelején tisztázzuk, hogy mit is jelent pontosan a skizofrénia: az ebben szenvedő betegek egy képzelt világban élnek. Ezt az agyban lévő dopamin nevű vegyület felszabadulása okozza. A pénteki Orbán-szóló után bizton állíthatom, hogy a beszélőnk nem elképzel egyfajta “álomvilágot”, hanem a meglévőt erőszakolja meg, s alakítja kénye-kedve szerint.

Ezt mondta: “Magyarország biztonságos, de a számok szomorúak a környező országokban, Horvátországban, Szerbiában, Szlovéniában is megugrott a fertőzöttek száma. A legnagyobb veszély most a behurcolás, ezt kell megakadályozni. Minden egyes újabb magyarországi fertőzésnél megtalálható valamilyen külföldi “mozzanat”.

A valóságot megerőszakolva kihagyta Romániát és Ukrajnát. Vajon miért? Mert aznap, amikor Romániában bejelentették a fertőzések számának ismételt emelkedését a magyar kormány megnyitotta a határt. Ugyanez történt Ukrajnában is. Mint olvashattuk – például – gyereküdültetésre fogadtak kárpátaljai és erdélyi fiatalokat, akik közül nem egy azóta a László kórházban “nyaral”.

“Több Balaton, kevesebb Adria, ez legyen most a jelszó.” Ez egy elfogadható reklámszlogen lehetne, ha nem a barátja és a családja kezében lenne már a Balaton nagy része. Ez megint nem skrizofénia, hanem egészen egyszerűen egy olyan méretű politikusi összeférhetetlenség, amibe nálunk boldogabb országokban bőven belebukik a miniszterelnök, s viszi magával az egész brancsot.

“A magyar ember fejében az adósság a legrémisztőbb dolgok közé tartozik, emlékezzünk rá, hogy az ország eladósítása a nyolcvanas években közel sodorta az országot ahhoz, hogy adósrabszolgaságba kerüljön.”

Emlékszünk. De nem kell olyan messzire “visszagondolnunk”.

2010-ben az államadósság 21 749 milliárd volt. 2020 első negyedére – s ebben még nincsen benne a vírus hatása – 31 557 milliárd forint, azaz 9 808 milliárddal több, mint amikor beszélő hatalomra került.

Végül Kaleta Gábor, a pedofil diplomata ügyéről is beszélt:

“Ennek az ügynek nincs vége, ebbe ő nem akar beletörődni.

Az ítélet enyhe ítélet, azt bizonyítja, hogy sem az ügyészség, sem a bíróság nem áll a kormány befolyása alatt.”

Engedtessék meg nekem azt kijelenteni, hogy ez a mondat mérhetetlenül pimasz amellett, hogy azonnal cáfolható. Hiszen abban a pillanatban, hogy nem egy jóbarát elítéléséről van szó mind az ügyészség, mind a bíróság tudja a dolgát. Hiszen, ha nem egy fideszes követi el – lásd a komlói bíróság ítéletét egy pontosan ilyen ügyben – azonnal ki tudják szabni a 3 év 9 hónapot jogerősen.

Valamelyik ítéletet befolyásolta a kormány, vagy a kormánypárt! Én a komlói férfi ügyvédjének a helyében – miközben mélyen elítélem mindkét elkövetőt – most a Kaleta ítéletre hivatkozva – fellebbeznék.

Hallgatva ezt a miniszterelnöki kinyilatkoztatást az jut eszembe, hogy Isten – már ha van – korlátot szabott az emberi inteligenciának, akkor súlyos mulasztás a részéről, hogy nem tette ugyanezt az emberi hülyeséggel!

fecsego.eu/OLKT

Leave a Reply 114 megnézve, 1 alkalommal mai nap |