| Mobile | RSS

168 Óra: öngyilkos lett a nő férje, akiről Kósa azt állítja, hogy átverte

KÖZÉLETKözzétéve 2020 Júl 16.

 0MegosztásViagra helyett, csinálja ezt a trükköt. Saját receptUrotrin

Adskeeper

A 168 Óra azt írja, hogy két héttel ezelőtt öngyilkos lett annak a csengeri nőnek a férje, akiről Kósa Lajos azt állítja, hogy átverte őt. A fideszes politikus azután kényszerült magyarázkodásra, hogy kedden a Magyar Nemzet nyilvánosságra hozott egy közjegyzői okiratot arról, hogy 4 milliárd 353 millió euró kezelésével bízták meg. Azt mondta: egy csengeri háztartásbeli fordult hozzá segítségért, aki azt állította, hogy hihetetlen vagyont örökölt.

Kósa állítása szerint a csengeri polgármester azt mondta neki, hogy a nő csengeri magánszemélyektől kért kölcsönöket az örökségre hivatkozva, emiatt feljelentés is született. A lap pedig úgy tudja, hogy a nő férje, aki vélelmezhetően tettestársa volt, valamivel több, mint két hete véget vetett életének, a feleséget pedig a NAV nyomozói őrizetbe vették, és házi őrizetben van.

Kósa azt állítja: azért nem jelentette fel a nőt, mert őt nem károsította meg. Az viszont még legalább kérdéses, hogy a politikus jogászai miért nem leplezték le a csalást, és egy ilyen történettel hogyan rángathattak többször is ügyvédhez és közjegyzőhöz egy polgármestert és országgyűlési képviselőt. A Magyar Nemzet azt ígérte, szerdai lapszámában újabb információkat közöl.

A kormánypárti sajtó előbb a közjegyzői okirat létezését is kétségbe vonta, majd arról írt, hogy hamisítványról van szó, pedig Kósa Lajos elismerte a dokumentum létezését.

fecsego.eu/OLKT

https://24.hu/belfold/2018/03/13/168-ora-ongyilkos-lett-a-no-ferje-akirol-kosa-azt-allitja-hogy-atverte/?fbclid=IwAR2d_0V-zm3IZIff6k8zYaeUN_NUovduE9rod7hIxYxmMIGm-Bh6rqRRjNs
Leave a Reply 80 megnézve, 1 alkalommal mai nap |