< Böngészés > Főoldal / Életképek/bulvár, EU Sajtószoba, europarl.europa.eu/news/en, europarl.hu, Fecsegő hírek, Közélet, Kultúra, Magyar Helsinki Bizottság, Szegedi Törvényszék, White House / Blog article: A Főszerkesztő levele 10./Kedves kollégám!Kedves Oláh István László Főszerkesztő Úr!

| Mobile | RSS

A Főszerkesztő levele 10./Kedves kollégám!Kedves Oláh István László Főszerkesztő Úr!

Kedves kollégám!Kedves Oláh István László Főszerkesztő Úr!

Először is engedd meg, hogy megkérdezzem, hogy tetszett a múlt pénteki levél? 🙂 Biztosan észrevetted, hogy kivételesen nem én, hanem Szomor Balázs kollégám küldte. Én elégedett voltam vele, remélem, hogy te is. Bíztatnálak arra, hogy nyugodtan válaszolj ezekre a levelekre 😉 ez ugyanis nem egy algoritmusok által összeállított hírlevél.

Szerencsére ezen a héten jó hírt is kaptunk: már ebben a hónapban kiírhatják a Lánchíd közbeszerzését, így 2021 márciusában elkezdődhet és 2023-ban elkészülhet a felújítás! A jó hírt Tüttő Kata főpolgármester-helyettes jelentette be, aki megismételte, hogy a Lánchidat mindenképpen felújítják, még úgy is, hogy a kormány csak ígérget, de eddig egy fillért sem adott. Sőt: 22 milliárd adóbevételt szívott el Budapesttől Orbán vámpír kormánya.

A héten meglepetés is volt: Gulyás Gergely bejelentette, hogy elmarad az augusztus 20-ai tűzijáték és parádé? Hogy ez miért meglepő? Nekem azért, mert nem hittem volna, hogy Orbán Viktor hallgat a józan észre. Már csak az a kérdés, mire költik azt a rengeteg pénzt, amit ezzel megspórolnak. A DK a bajba került magyarokra költené, az MSZP pedig hídfelújításra. Te mire költenéd? Oldalunkon szavazhatsz róla!

Gulyás Gergely egyébként nagy formában volt, kijelentette: azért lehet focimeccset tartani, de koncertet nem, mert a kettő között jelentő különbség van, mégpedig az alkoholfogyasztás! Nem tudom, hogy ezt ő komolyan gondolta-e vagy cinikus, de első esetben tök hülye, másodikban meg elképesztő pofátlan.

Kedves Olvasóm!

Sokszor láttuk már, milyen gátlástalan a Fidesz, ha a hatalma megtartásáról van szó. Erről írtam egy szerintem tanulságos cikket, ami megmutatja, hogyan védte meg az állampárt Kaleta Gábor pedofil fideszest. Szerintem egyébként azzal, hogy megvédték, bűnpártolók lettek, az egész banda. Úgy is mondhatjuk: a Fidesz a bűn pártja, mert nemcsak elkövetik, de védik is a bűnt. Ja, és azt hallottad, hogy Borkai Zsolt ajándékot kapott börtön helyett? Közvetetten persze az is ide tartozik, hogy úgy néz ki, a fideszes főügyész Polt Péter egyik csicskája lehet a Kúria elnöke, miután Darák Péternek lejár a mandátuma.

A Fidesz egyébként a héten – baleset következtében elhunyt Koncz Ferenc képviselő – hivatalosan elvesztette a kétharmados többségét, ezért időközi választás lesz Tiszaújvárosban és környékén. Ha sikerül megteremteni a teljes összefogást, az ellenzéknek jó esélye van nyerni! Így lehet elvenni a Fidesz kétharmadát és megakadályozni a további gátlástalan rombolást. Összefogás kell.

Köszönjük, hogy minket olvasol!

Barátsággal,

Zentai András,

az EzaLényeg főszerkesztője

Leave a Reply 125 megnézve, 1 alkalommal mai nap |