| Mobile | RSS

Ízekre szedte a Momentum Mészáros Lőrincet

BELPOLITIKAKÖZÉLETKözzétéve 2020 Júl 18.

 0MegosztásViagra helyett, csinálja ezt a trükköt. Saját receptUrotrin

Adskeeper

Péntek éjszaka a Momentum aktivistái körbejárták azokat az ikonikus helyeket a Balaton környékén, amely az elmúlt években kerültek Fideszhez közelálló vállalkozók tulajdonába. Az aktivisták meglátogatták  a Club Aligát, a siófoki Aranypart Kempinget, a Hotel Helios Hévízt és a Balatonfüredi Nemzeti Vitorlásközpontot.

Untitled-1

Fotó: Momentum

Az aktivisták az “Ez is az enyém!” feliratot festették fel a járdára  Mészáros Lőrinc arcképével több helyen is, és ilyen feliratú plakátokat is kihelyeztek.

A párt közleménye szerint a “Balaton és környéke nem csak Magyarország, de Közép-Európa egyik legsikeresebb, leggyorsabban fejlődő régiója is lehetne. Lehetne, ha a fideszes elit, a NER újdonsült lovagjai – Mészáros, Tiborcz és Matolcsy vezetésével – hathatós állami segítséggel nem épp most nyúlnák le maguknak szőröstül-bőröstül.”

A párt szerint “a kormányfő jó barátja és a veje már több tucat kemping és szálloda tulajdonosa a Balaton körül, de a portfólióban van borászat, kikötő és golfpálya is.” A Momentum úgy látja: a Balaton nem egy szűk, kivételezett köré, hanem Magyarország közös értéke, “a magyar tenger nem magántenger”.

fecsego.eu/OLKT

Leave a Reply 136 megnézve, 1 alkalommal mai nap |