| Mobile | RSS

A KDNP-s agytröszt ismét hazugságspirálban úszott!

OLKT.net

BELPOLITIKAKÖZÉLETKözzétéve 2020 Júl 19.

Nacsa Lőrinc kereszténydemokrata képviselő
Adskeeper

Sokadszorra bizonyosodik be, hogy a baloldal és a Momentum lenézi az időseket és a vidékieket, „szívük szerint, még a szavazati jogot is megvonnák tőlük” – jelentette ki Nacsa Lőrinc kereszténydemokrata országgyűlési képviselő szombaton, Budapesten.

A kormánypárti politikus sajtótájékoztatón közölte: felháborító, amit Kádár Barnabás, a Momentum politikusa engedett meg magának a minap. A „Soros-párt” politikusa arról értekezett, hogy az időseknek már nem kellene menniük szavazni, szerinte a 60 év felettiek ne is vegyenek részt a választásokon – tette hozzá.

A KDNP-s politikus úgy folytatta, hogy nemcsak az idősek, hanem a vidékiek és az alacsonyabb képzettségűek választási jogát is megkérdőjelezik.

„A Momentum és a baloldal nem először megy neki az időseknek és a számukra ellenséges választói csoportoknak”

– hangoztatta Nacsa Lőrinc, felidézve, hogy a Momentum korábbi elnökségi tagja korábban azt mondta, hogy

„rühelli a vidékieket”, és „a mára teljesen baloldalivá vált Jobbik farhát-kommandónak és hülyének nevezte a nyugdíjasokat”.

Nacsa Lőrinc a felsorolást folytatva, úgy fogalmazott, hogy „a gyurcsányista Niedermüller Péter a fehér keresztényektől félti a magyar választásokat, a szocialista Bangóné pedig lepatkányozott minden kormánypárti szavazót”. Ugyanez a baloldal – mutatott rá – a migránsokat tömegével telepítené be.

Újságírói kérdésre, miszerint Kispesten rabosították az önkormányzat momentumos átláthatósági tanácsnokát, miután a helyi MSZP korrupciógyanús ügyeit tárta fel, a KDNP-s politikus úgy reagált: felháborító és szégyenteljes, hogy még Kránicz Krisztiánnak, a kispesti vagyonkezelő vezetőjének „állt feljebb, és feljelentést tett az ügyben”. Nacsa Lőrinc baloldali belharcnak és „a korrupció gyanújával mélyen átitatott ügynek” nevezte a kispesti esetet.

A Városliget autómentesítésére vonatkozó kérdésre a kormánypárti képviselő úgy felelt: örül annak, hogy a kormánynak és a fővárosnak hasonló az álláspontja ebben az ügyben. 2022-2023-ra olyan infrastrukturális fejlesztések készülnek el, amelyek lehetővé teszik ezt – fejtette ki.

Nacsa Lőrincet arról is kérdezték, hogy a szocialisták aláírásgyűjtést indítottak a balatoni szabadstrandokért, illetve, hogy a Momentum matricákat helyez olyan érdekeltségekhez, amelyek szerintük kormány-közeli vállalkozókhoz kerültek.

A kereszténydemokrata politikus örvendetesnek nevezte, hogy egyre több család engedheti meg magának, hogy a Balatonnál üdüljön. Azt is kijelentette: örül, ha a külföldiek helyett, inkább a magyar vállalkozók kezébe kerülnek ezek a kempingek. Megjegyezte: a baloldalnak akkor van erkölcsi alapja a balatoni strandbelépőkről beszélni, ha a budapesti fürdők „sok ezer forintos” jegyárainak csökkentéséért is fellépnek.

fecsego.eu/OLKT

Leave a Reply 137 megnézve, 1 alkalommal mai nap |