| Mobile | RSS

Sajtóközlemény/ Tisztelt Oláh István László főszerkesztő Úrnak!

Nem tudom, hallgattad-e Orbán Viktor ma reggeli szokásos rádiós prédikációját. Szerintem csak akkor érdemes meghallgatni, ha emelni kell a vérnyomásodat. Írtunk róla egy részletes cikket, amiből most csak egy dolgot emelnék ki.

Képes volt azt hazudni a mi felcsúti törpediktátorunk, hogy a magyar “Európa egyik legjobb egészségügyi rendszere” – így mondta. Bizonyára azok a méregdrága magánkórházak, ahová a fideszes fejesek és a csicskáik járnak, világszínvonalúak, de az átlagembernek ma már lassan időpontot is csak időpontra adnak, ahogy arra Jakab Péter rávilágított.

A valóság az, hogy 38 ezer magyar ember hal meg évente azért, mert a Fidesz megvonja a támogatást a kórházaktól. 600 milliárd forint kellene ahhoz, hogy az egészségügy talpra álljon. Már ennyibe kerülne, annyira rossz a helyzet. Egyébként ennyi pénzt simán bele lehetne tenni, hiszen még ekkora összeg is semmi ahhoz képest, amit Orbánék pofátlanul ellopnak és ész nélkül elpazarolnak.

Ja, az is mai hír, hogy újabb stratégiai megállapodást köt Orbán a Coca-Colával. Láttuk már korábban, mint jelent ez. Adnak egy hajórakomány közpénzt a multinak, amiből az létrehoz egy maroknyi munkahelyet, ahol a munkás éhbérért gürcölhet három műszakban. A multicég rengeteget keres már ezen is, de még pluszban évekig élvezi az adókedvezményeket, és biztos lehet, hogy nem lesz semmilyen hatósági ellenőrzés nála. Orbán Viktor csak szavakban áll az emberek pártján. A valóság az, hogy bármikor gondolkodás nélkül fekszik le, ha a nemzetközi nagyvállalat érdekei úgy kívánják. És nyilván Mészárosnak is csurran majd pár milliárd, amiből bérleti díjat fizethet Viktor apukájának.

A héten egyébként megint volt egy lehetősége a Fidesznek, hogy befejezze a pedofil Kaleta védelmezését. Nem élt vele: Pintér Sándor közölte, hogy nem mondhatja el, milyen módon és kik hozták haza a pedofil fideszes követet Peruból, mert azt Szijjártó Péter titkosította. Ésszel felfoghatatlan, miért védik még mindig ezt a bűnözőt, hacsak nem azért, mert túl sokat tud róluk.

Sajnos az Index ügyével kapcsolatban is a legrosszabb forgatókönyv vált valóra. Miután a lap feltárta a pedofideszes Kaleta ügyét, kicsinálták a szerkesztőséget. Most a Fidesz által odaültetett Bodolai vezérigazgató hazudozik össze-vissza, de ez már mindegy, a lényegi résznek vége. Annak az Indexnek, ami kritikus volt mindenkivel, ami az igazságot kereste a látszat mögött, ami nevettetett és sokszor feldühített, vége van.

Az Index-ügy egyik legfontosabb tanulsága, hogy Orbánnak sohasem elég: nincs olyan, hogy valamit már nem tesznek meg. Megteszik: mindenkiért eljönnek, bármit elvesznek. Ilyenek, ez a rendszer lényege. Mindaddig csinálják majd, amíg egyetlen kritikus hang is van, amíg él olyan ember Magyarországon, aki ellent mer mondani nekik. Ezért kell megszabadulni tőlük 2022-ben, aztán visszavenni mindent, amit elvettek Magyarország tisztességes részétől. Nemcsak a kastélyokat. A méltóságunkat.

Kedves Olvasóm! Köszönöm, hogy továbbra is itt vagy velem!

Gondolom, nem árulok el titkot azzal, ha elmondom, hogy az EzaLényeg is kap fenyegetéseket. Szinte naponta érkeznek, egyelőre főleg perekkel fenyegetnek a fideszes csicskák. Állunk elébe.

Arra kérlek, támogass minket: olvasd lapunkat rendszeresen, oszd meg a cikkeinket a Facebookon, küldd tovább a barátaidnak, vagy mesélj a szomszédodnak arról, hogy van még olyan újság, amelyik megírja az igazat. Még akkor is, ha Orbánéknak ez nem tetszik. Sőt.

Jövő pénteken ismét jelentkezem.

Üdvözlettel,

Zentai András főszerkesztő, EzaLényeg

Leave a Reply 579 megnézve, 2 alkalommal mai nap |