< Böngészés > Főoldal / Életképek/bulvár, Fecsegő hírek, Közélet, Kultúra, Magyar Helsinki Bizottság, Szegedi Törvényszék, White House / Blog article: A főszerkesztő levele 14. Kedves baràtom tisztelt főszerkesztő Úr Oláh István László

| Mobile | RSS

A főszerkesztő levele 14. Kedves baràtom tisztelt főszerkesztő Úr Oláh István László

Kedves Olvasóm!

Külön köszöntelek abból az alkalomból, hogy végre egy igazán jó hírről írhatok Neked a hét eseményei kapcsán!

Itt a hír, amire milyen rég vártunk már: az ellenzék összefogott!

Ez önmagában is nagyszerű, de még jobban örülhetünk neki, ha végiggondoljuk azt az utat, amely ide vezetett. 2018-ban még nagyon messze voltunk ettől az állapottól, az ellenzék pártjai akkor a széthúzást választották, aminek csúfos kudarc lett a vége. De tanultak belőle. 2019-ben, az önkormányzati választásokon végre olyan összefogás jött létre, ami nem a rossz kompromisszumokról szólt, hanem az együttműködés ereje járta át. Meg is lett az eredménye: az addig legyőzhetetlennek hitt Fidesz fontos pozíciókat veszített, a demokratikus erők pedig lendületet vettek. A demokráciáért küzdő pártok meghallották a magyar emberek szavát és alárendelték magukat választóik akaratának. Ez vezetett oda, hogy 2020 augusztusában, amikor még másfél év választ el minket a szavazás napjától, már tudjuk: minden egyéni körzetben egy valódi kihívója lesz a helyi fideszesnek. Hogy ki lesz ez, azt pedig többé nem titkos politikai háttéralkuk, hanem nyílt tárgyalások és előválasztások döntik majd el.

Tisztelt Választópolgár, Kedves Olvasóm!

Köszönöm, hogy együtt elértük, hogy a politika ismét rólunk szóljon! Legyünk kicsit büszkék magunkra! Mi, politikailag aktív magyar polgárok kiálltunk magunkért, és üzenetet küldtünk a pártoknak, akik pedig ezt meghallották. És meghallotta Orbán Viktor is, akinek most aztán főhet a feje, hiszen az összefogás visszaadta a reményt és elhozta az esélyt, hogy a bábmesterükkel egyetemben leváltsuk a helyi fideszes bábokat!

Hajrá Magyarország, éljen a köztársaság! Együtt győzni fogunk!

Barátsággal,

Zentai András főszerkesztő

Leave a Reply 89 megnézve, 2 alkalommal mai nap |