| Mobile | RSS

Baksi komment a javából, avagy választási csalás

Ezt az infót nem teszik zsebre. A baksi Búza csalással nyerte meg a választásokat. Fél magától főszerkesztő Úr. Azért nem adták ki a pénzügyi elszámolásokat,mert nem volt tiszta a könyvelés.

A jegyző nem győzte lebeszélni magát a pénzügyi kontrollról. Jaksa jelezte telefonon, hogy azonal jöjjön vissza Baksra mert maga kéri a pénzügyi nyilvántartásokat.

Lázasan rohangáltak a folyoson! A választási sorrend kialakitását úgy rendezték el Búza utasitására, hogy Ő legyen az első, maga a második, Tóthné Mihály Margit a harmadik jelőlt.
A behozott ajánlatokat amit Ön négyszeressen túlteljesitett, Búza utasitsára /50 db szavazatot megsemmisitettek/ a bejutási küszöbre.
A Választási Bizottság a sorsolás sorrendjét Búza utasítására megfordították, ezzel szemben súlyos törvénytelenséget követtek el s ezzel befolyásolták a választókat!!

Erre a nyilváságot meg kellett volna hivni! Ez kötelező , mivel a törvényi előírások szabályozták!!!- senkit nem tájékoztattak még a jelőlteket sem!!

Mivel ezek gigantikus események lehettek volna, mivel nyilvános volt.

A jegyző nem akadályozta meg a csalást(kat) Abban sem lépett, hogy Önt mint polgármester jelöltet megvédje Kovács Gábor mostoha fiától annak atrocitásától, pedig maga leadta a vásárlókönyvbe beirt panaszát- véleményét, s kérte a szigorú vizsgálatot.

Ez a mai napig nincs lerendezve!

Kovács feljelentette magát a Szegedi Törvényszéken! Elbukta az első majd másodfokon is a pereket1 Az a Kovács aki jogásznak hivnak a telepen…(!)

Búza nem engedélyezte a vizsgálatot, mivel félt Kovácstól, aki rengeteg infót tud a mai napig is a Búza tesóról!

Az utak szerkezeti vizsgálatát a mai napig nem engedi Búza! Vajon miért?

Kovács kihozatta az ellenőrző szerveket- céget- akik a saját munkaeszközeiket használva vettek mintát a betonalul!

A munkások több utcából is vettek mintákat…jelen volt, a Baksi Viziközmű Társaság vezetője Fülöp Zoltán is, ami videóra van felvéve!

Búza nagyon fél_ Illetve most is nagyon fél!!

dr. Faragó Péter lassan – belső infó- kettő éve nem intézkedik birtokháboritás, parlagfű valamint súlyos szabálysértések tárgyában. Búza nem engedi, valamivel megfenyegette volna???

Már érdeklődnek a hivatalok is

A csatornázási pénzek lenyúlása még nincs elfelejtve, a Szeviép Búza módra folyamatban van… Nem beszélve a vagyonosodásának tételes elszámolása csak ezek után lehetséges! A testület munkáját permanensen ellenörzés alá kell helyezni! A hazugságvizsgáló nélkül ez nem megy, reggel este hazugságvizsgáló elé kell terelni a bűnbandàt!
folytatjuk

XXX

Leave a Reply 178 megnézve, 1 alkalommal mai nap |