< Böngészés > Főoldal / EE Minisztériuma, Életképek/bulvár, Fecsegő hírek, főszerkesztő blogja, Közélet, Kultúra / Blog article: Koronavírus miatt szeptember 4-ig elmarad minden előadás a Vígszínházban és a Pesti Színházban

| Mobile | RSS

Koronavírus miatt szeptember 4-ig elmarad minden előadás a Vígszínházban és a Pesti Színházban

BLEHO20150620004

INDEX2020.08.21. 16:06

Szeptember 4-ig minden előadás elmarad a Vígszínházban és a Pesti Színházban, miután kiderült, hogy a társulat egyik tagja koronavírusos, közölte péntek délután a Vígszínház sajtóosztálya. Ez azt jelenti, hogy már az augusztus 21-i, A Pál utcai fiúk című előadást sem tartják meg.

A közleményből kiderül, hogy a A Pál utcai fiúk darab stábját tesztelve akadtak egy pozitív koronavírustesztre az 56 elvégzett mintavétel után –  egy külsős, jelenleg tünetmentes, fiatal művész PCR tesztje lett pozitív.

Nagyon vártuk a kezdést, éreztük a közönség várakozását is, hiszen fél éves szünet után a mai napon indítottuk volna az évadot.  De a legfontosabb a biztonság! A Vígszínház és a Pesti Színház nagy befogadóképessége miatt nagyobb rajtunk a felelősség is, ennek értelmében dolgoztuk ki biztonsági protokollunkat

– írják.

Az előadások pótlásáról később döntenek majd, akinek ez az időpont nem lesz megfelelő, annak visszafizetik a jegy árát. A jegyek kezelésével kapcsolatban további információt itt találnak.

(Borítókép: A Vígszínház műemlék épülete a főváros XIII. kerületében a Szent István körúton. Fotó: Lehotka László / MTI)

fecsego.eu/index.hu

Leave a Reply 120 megnézve, 1 alkalommal mai nap |