< Böngészés > Főoldal / EE Minisztériuma, Életképek/bulvár, EU Sajtószoba, europarl.europa.eu/news/en, europarl.hu, Fecsegő hírek, Fogyasztóvédelem, főszerkesztő blogja, Közélet, Magyar Helsinki Bizottság / Blog article: Ezt a térképet kellene kitenni a Fidesz irodába, nem a Nagy-Magyarországot

| Mobile | RSS

Ezt a térképet kellene kitenni a Fidesz irodába, nem a Nagy-Magyarországot

Írta Takezo -2020-08-23    

Augusztus 20-a alkalmából megtudtuk, hogy a nyugat már elvesztette a vonzerejét Orbán Viktor szemében, amit a NER üdülőnek használt luxus jacht fedélzetéről nézve meg is értünk. Mi alattvalók még azért messze állunk ettől a felismeréstől, és barátaink, családtagjaink inkább nyugatra vándorolnak ki a megélhetés miatt, kevés olyan hír érkezik hozzánk, hogy valaki Oroszországban, Kazahsztánban vagy Beloruszban találta volna meg az egzisztenciális biztonságát.

Az alábbi térkép pedig jól szemlélteti, hogy miért is van ez így, és miért is elképesztően cinikus Orbán, amikor a nyugat hanyatlásáról beszél.

A képen piros szín jelzi, melyik ország mennyit tesz bele a közös EU kasszába, a kék pedig azt, ki mennyit vesz ki belőle. A kép tiszta és világos. Orbánnak a szabályok nem kellenek, csak a pénz. Ennek a világnak lesz azonban most vége.

fecsego.eu/PestiBulvár

Leave a Reply 81 megnézve, 1 alkalommal mai nap |