< Böngészés > Főoldal / Életképek/bulvár, EU Sajtószoba, europarl.europa.eu/news/en, europarl.hu, Fecsegő hírek, főszerkesztő blogja, Közélet, Kultúra, Magyar Helsinki Bizottság / Blog article: Több ezren osztják azt az elszomorító fotót egy boltból, amit soha nem akartunk látni: köszönjük, Viktor

| Mobile | RSS

Több ezren osztják azt az elszomorító fotót egy boltból, amit soha nem akartunk látni: köszönjük, Viktor

augusztus 23, 2020 Jabronka Richárd

Kép forrása: Benko Vivien Cher/Miniszterelnöki Sajtóiroda/MTI

Eljutottunk arra a pontra, amikor a téliszalámi ízét már csak a nyári táborok emlékeiből tudjuk felidézni. Egy átlagos magyar pénztárcájának eddig is megterhelő lett volna a Pick tradicionális terméke, most azonban itt az idő, amikor hálát mondhatunk Orbán Viktornak és kormányának.

Ennyibe kerül a szalámi egy magyar boltban. Tízezer forint kilója. Az almának lassan ezer, szóval nem kizárólag a minőségi téliszalámiról beszélünk, hanem arról, hogy a 13. havi nyugdíj állítólagos visszahozása csepegtetés ahhoz a kiadás-növekedéshez képest, ami a legszegényebbeket sújtja.

A zöldségek, az élelmiszerek, a húsok, mindennel ráfizetünk, de a Fidesz érdeke, hogy elhiggyük: a rezsicsökkentés, a kegyelem-utalványok a fejlődést, a növekedést jelentik.

Az ő növekedésüket mindenképpen. Jóétvágyat kívánunk minden fideszesnek a tízezer forintos szalámihoz!

fecsego.eu/ellemszél

Leave a Reply 110 megnézve, 1 alkalommal mai nap |