< Böngészés > Főoldal / Életképek/bulvár, Fecsegő hírek, főszerkesztő blogja, Közélet, Rendőrségi hírek / Blog article: Bárddal támadt ismerőseire egy férfi Budaörsön, őrizetbe vették

| Mobile | RSS

Bárddal támadt ismerőseire egy férfi Budaörsön, őrizetbe vették

Rendőrök vezetik elő 2020. augusztus 28-án a budaörsi rendőrkapitányság udvarán azt az 55 éves férfit, aki a nyomozás adatai szerint egy budaörsi házban egy bárddal megsebesítette, és kirabolta két ismerősét.

Cigarettát, italt és pénzt követelt, majd azon húzta fel magát, hogy ismerősei nem engedelmeskedtek neki.

RÖVIDENTEGNAP, 16:09

Őrizetbe vették a nyomozók azt az 55 éves férfit, aki a gyanú szerint egy budaörsi házban egy bárddal megsebesítette, és kirabolta két ismerősét.

police.hu közlése szerint négy nappal az eset után egy helyi férfi azzal ment a rendőrségre, hogy őt és lakótársát egyik ismerősük még augusztus 21-én délelőtt budaörsi otthonukban bántalmazta.

Úgy tudni, a helybéli férfi a lakatot leverte, így jutott be az ingatlan udvarára, majd ezt követően a házba. Az ottlakóktól cigarettát, italt és pénzt követelt, ám mivel nem engedelmeskedtek neki, rájuk támadt, mindkettőjüket ütni, rugdosni kezdte, majd távozott a helyszínről.

AZ ELKÖVETŐ KIS IDŐ MÚLVA EGY BÁRDDAL A KEZÉBEN JELENT MEG ÚJRA A HÁZNÁL, ÉS AHOGY BEJUTOTT, TOVÁBB FOLYTATTA A KÉT FÉRFI BÁNTALMAZÁSÁT.

A két férfit egymás után rugdosta és ütötte ahol érte, közben pénzt követelt tőlük. Az egyik sértett pár ezer forintot átadott támadójának, aki célját elérve továbbállt, miközben a másik sértett pár tízezer forintját is elemelte.

A rendőrök a feljelentést követően adatgyűjtést végeztek és tanúkat hallgattak ki, aminek eredményeképpen ma elfogták a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható P. Ernőt, aki kihallgatásán a bűncselekmény elkövetését tagadta, és panaszt tett.

A rendőrség az 55 éves férfivel szemben rablás bűntettének megalapozott gyanúja miatt – őrizetbe vétele mellett – folytatja le az eljárást, illetve szakértők bevonásával vizsgálják, hogy további bűncselekmények megvalósultak-e.

fecsego.eu/röviden

Leave a Reply 80 megnézve, 1 alkalommal mai nap |