< Böngészés > Főoldal / EE Minisztériuma, Életképek/bulvár, Fecsegő hírek, főszerkesztő blogja, Közélet, Kultúra, Magyar Helsinki Bizottság / Blog article: Sajtóközlemény/TiszteltOláh István László Főszerkesztő Barátom/A főszerkesztő levele 15.

| Mobile | RSS

Sajtóközlemény/TiszteltOláh István László Főszerkesztő Barátom/A főszerkesztő levele 15.

Kedves Olvasóm!

Orbán Viktor és szemérmetlen bandája megint szintet lépett a hatalomféltéstől vezényelt gátlástalanságban. Egy jogi trükközés révén a Fidesz megakadályozta, hogy a tiszaújvárosi összefogás jelöltje, Bíró László pártja, a Jobbik színeiben indulhasson az időközi választáson. Bizonyára Te is tudod, mi múlik ezen a választáson: Orbán legyőzhetetlenségének jelképe, a kétharmad. A remény, hogy eltakaríthatjuk azokat, akik rátörtek a nemzetünkre és leromboltak rengeteg mindent, ami fontos volt nekünk.

Éppen ezért nagyon fontos, hogy most ne veszítsük el a legfontosabbat. Eltökéltnek kell maradnunk. Ha ez így lesz, semmilyen aljas trükk vagy sunyi csel nem állíthatja meg az akaratunkat. Mert mi vagyunk a nép, a népakarat pedig legyőzi azt, aki ellene szegül. Akkor is, ha Orbán Viktornak hívják.

Ne keseredjünk el, mert ez nem a vég, hanem a kezdet. A kétharmadot le fogjuk bontani, teljesen mindegy, milyen logók állnak majd a jelöltek neve mellett. Mert tudni fogjuk, hogy ki a nép embere és ki Orbán csicskája. Ez az egy számít.

Egyébként az egész hét másról sem szólt, mint arról, mennyire undorító az a világ, amiben a fideszesek élnek. Az angyalarcú jogvédő, aki saját magára költi a roma gyerekekre szánt támogatási pénzt. A miniszter, aki szerint magánügy, hogy miből ment 70 milliós nyaralásra egy oligarcha hajóján. Közben a rákos betegek az utcán várakoznak Debrecenben, órákig a tűző napon, az álláskeresők fele pedig konkrétan nulla forintból próbál nem éhen halni.

Kedves Olvasó!

Ha te is egyetértesz abban, hogy a Fidesz olyan országot épített, amiben nem jó élni, nincs mire várnod! Ha szerinted is változásra van szükség, hogy a hazánk ismét a miénk lehessen, akkor itt az idő a cselekvésre! Mondd el mindenkinek, hogy nincs minden veszve, hogy ha mindenki összefog, le fogjuk gyűrni a sárkányt. Oszd meg a híreinket minél több emberrel, mert mi arról írunk, amit Orbán és a Fidesz-csicskák el akarnak titkolni!

Barátsággal,

Zentai András, az EzaLényeg főszerkesztője

Leave a Reply 160 megnézve, 1 alkalommal mai nap |