< Böngészés > Főoldal / Életképek/bulvár, EU Sajtószoba, europarl.europa.eu/news/en, europarl.hu, Fecsegő hírek, főszerkesztő blogja, Közélet, Kultúra / Blog article: Kívül tágasabb: a VIII. kerület nemet mond Mészárős Lőrinc cégének

| Mobile | RSS

Kívül tágasabb: a VIII. kerület nemet mond Mészárős Lőrinc cégének

 Jabronka Richárd

MTI

Az ellenzéki irányítású VIII. kerületi önkormányzat felmondta a szerződést a Mészáros Lőrinc 50 százalékos tulajdonában lévő Hungarikum Biztosítási Alkusz Kft.-vel, írja az mfor.hu.

Az októberi polgármester-váltás idején Józsefvárosnak a Hungarikum Biztosítási Alkusz Kft.-vel is volt érvényben lévő szerződése. A Hungarikum a független biztosítási ügynökök piacán az utóbbi években gőzerővel terjeszkedett.

A cég 2014-ben még csak a tizedik legnagyobb hazai független biztosítási ügynök volt, addig nagyon sok állami és önkormányzati megbízás elnyerésének köszönhetően 2019 végén a második volt.

A Hungarikumba 2018 tavaszán szállt be Mészáros Lőrinc, övé lett a kft. 50 százalékos tulajdonrésze.

Budapest VIII. kerülete idén május 28-ával felmondta a szerződést a Hungarikummal és másnaptól, május 29-étől a Reál Coop Biztosítási Bróker Kft. a szerződött alkuszi partnerük – közölték a lap érdeklődésére a józsefvárosiak.

fecsego.eu/ellenszél

Leave a Reply 982 megnézve, 1 alkalommal mai nap |