| Mobile | RSS

Lefújták Orbán pót-Tusványosát, amelyen kijelölte volna a legújabb hazugságokat

Írta Altruista -2020-08-26   

Idén több hagyományosnak számító közéleti programot is elmosott a koronavírus, elmaradt pl. a minden júliusban megrendezésre kerülő fideszes Tusványosi szabadegyetem, amelyen Orbán Viktor meg szokta fejteni a világ dolgait, és irányt szokott szabni a Fidesznek. Hogy azért idén se kelljen teljesen nélkülöznie a magyaroknak a miniszterelnök sziporkázó gondolatait, a Fidesz úgy döntött, valahogy megpróbálja pótolni az eseményt. Erre a Tranzit Közéleti Évadnyitó fesztivált jelölték ki, amit a héten terveztek volna megtartani.

Mindenki legnagyobb bánatára a Tranzit szervezői szerdán azonban bejelentették, hogy miután koronavírus-fertőzést diagnosztizáltak a köreikben, a fesztivált

HATÁROZATLAN IDŐRE ELHALASZTJÁK.

A tervek szerint Orbán a beszédét pénteken tartotta volna. Ahogyan az Tusványoson lenni szokott, a Tranzitra ellenzéki politikusokat is meghívtak volna, a momentumos Donáth Anna pl. Varga Judittal vitázott volna, de hasonlóan érdekesnek ígérkezett Mesterházy Attila és Szijjártó Péter vitája is, főként, hogy az utóbbi az elmúlt hetekben több botrányba is belekeveredett.

Az esemény amúgy nem lett volna sajtónyilvános, úgyhogy egyelőre nem világos, hogyan értesült volna a szélesebb nyilvánosság a fesztiválon történtekről. A szervezők közölték: nem mondtak le a rendezvényről, az új időpontról később döntenek.

fecsego.eu/PestiBulvár

Leave a Reply 916 megnézve, 2 alkalommal mai nap |