< Böngészés > Főoldal / Életképek/bulvár, EU Sajtószoba, europarl.europa.eu/news/en, europarl.hu, Fecsegő hírek, főszerkesztő blogja, Közélet, Magyar Helsinki Bizottság, White House / Blog article: Guardian és Spiegel – Babis kiosztotta az álhírterjesztőket és megvédte a V4-eket (videó)

| Mobile | RSS

Guardian és Spiegel – Babis kiosztotta az álhírterjesztőket és megvédte a V4-eket (videó)

PESTISRÁCOK.HU2020-09-01

Ne olvassa ezeket az álhíreket! Kérem! – vágta oda a hétfői bledi fórum moderátorának Andrej Babis. A cseh miniszterelnök nem értette, hogy miért terjeszt a nem tudja kicsoda olyan álhíreket, mint ami a Guardian-ban és a Spiegelben olvashatóak. Dömötör  Csaba. a Miniszterelnöki Kabinetiroda államtitkára Facebook-oldalán osztotta meg Andrej Babiš szenvedélyes mondatait.

Azt nem tudom, hogy ön kicsoda, de ön a Guardian és a Spiegel álhírei alapján teszi fel a kérdéseit, ezek  V4 ellenes lapok  – szólt a cseh miniszterelnök egyik kulcsmondata. A V4-eknek vannak eredményeik – folytatta és így bizonyított:

a legjobb eredményeket produkáljuk a Covid elleni küzdelemben, a gazdasági növekedés terén, a munkanélküliség nálunk a legalacsonyabb Európában, negyedikek vagyunk az államadósságot illetően, Bojko ( a bolgár miniszterelnök – a szerk) jobb nálam, de mi vagyunk a negyedikek. Pénzügyminiszterként 41,5 százalékról 30 százalékra csökkentettem az államadósságot, oké? Az ön kérdései meg a jogállamiságról szólnak. Ne olvassa ezeket az álhíreket! Kérem! A V4-ek nagyon jól teljesítenek.

Íme a teljes szöveg:

Forrás: Dömötör Csaba facebook-oldala

fecsego.eu/PestSrácok

Leave a Reply 80 megnézve, 1 alkalommal mai nap |