| Mobile | RSS

Képzeld el haver, bent jártam a baksi hivatalban a jegyzőnél, aki retteg Búzától s annak törvénytelenségeitől

Bementem a hivatalba, hogy tisztázzuk a lassan három éves hivatali visszaéléseket. Nem készültek jegyzőkönyvek, határozatok, semmilyen közérdekű bejelentésekre a mai napig nem válaszoltak, nem voltak vizsgálatok, mivel Buza nem engedi a jegyzőnek a vizsgálatok elvégzését! Az árkok karbantartása Buza ideje alatt egyszer sem volt elvégezve!Összetörve beomolva, beszakadva életveszélyes helyzetek alakultak ki, a fogyasztóvédelemi törvénysértésekre, sem érkezett válasz(ok), a piaci helyzet katasztrófális Kecskenétiné keze alatt…

Hallod haver a jegyző dr. Faragó Péter egy tehetetlen báb, illetve Buza bábja, aki Istennek képzeli magát….

Ez a felfogása hamar szétrobban attól független, hogy államtitkár a barátja meg a Kiss Rigó püspök, meg a kormányhivatal vezetője, a NAV-val meg a rendőrség..stb : -ezek a barátaim védelmezőim… Ezekkel a nevekkel dicsekszik megpróbálja sakkban tartani a beosztottakat a nem létezó nagyságával!

Buzát a nagyképűségével egyre nehezebben viselik el… Előbb-utobb robbani fog Buza körüli levegő…(!) Hogy hol áll meg, kit talál meg az hamarosan kiderül!

Figyusz haver,most meg bort iszol , már nem vagy az eszednél…

Képzeld el, felhivtam a Kormnyhivatal Törvényességi Felügyeletét és tanácsot kértem, hallod nehogy horkolj már…mivel dr. Faragó Péter kötelezni akart arra – Buza utasitására- hogy mutassam meg a Dr. Juhász Tünde kormánymegbizott személyes levelét a birtokháboritási ügyben!
Péter ez nem tartozik rád!_ mond meg Buzának : -Neked a törvényeséget kell biztositanod az állampolgároknak s nem Buza törvénytelenségeit!

Alkalmazd a törvényi előirásokat a jogszabályok, rendeletek – Btk, Ptk, SZtv§-it- határozatait valamint tarsd tiszteletbe a jogi esküdet, s ne foglalkoz Buzaval… BUZA LESZ A SIRBA ERESZTŐ KÖTELED, AZ IGAZ, NEM TE LESZEL AZ ELSŐ…TE CSAK ADDIG KELLESZ,MIG KIHASZNÁL MINT A TÖBBIEKET s eldob mint egy csikket!

oil

Leave a Reply 207 megnézve, 1 alkalommal mai nap |