| Mobile | RSS

Karácsony Gergely be fogja perelni a jogosítványáról hazudozó szennylapot – FFF 41. rész

Karácsony Gergely be fogja perelni a jogosítványáról hazudozó szennylapot - FFF 41. rész

Orbán propagandistái azért támadták a főpolgármestert, mert autó helyett biciklivel jár. Ráadásul mindezt alávaló hazugságokra alapozták.

Ismét csúnya kamuzáson kapták a csicskasajtó egyik legalantasabb képviselőjét. Úgy néz ki, a hazudozásnak per lesz a vége.

Karácsony Gergelynek nincs jogosítványa. Azért nincs, mert nem szeretne autót vezetni. Mert így döntött. Pont.

Ezt nem volt képest tudomásul venni a celebsztorik és bulvárszemét közé bújtatva Fidesz-propagandát toló szennylap, a Ripost. Sérelmezték, hogy Karácsonynak nincs jogosítványa, és mindenfélét összehazudtak róla.

Nem mintha egy főpolgármesterként számítana, hogy van-e jogosítványa. Ennek ellenére ócska, személyeskedő állításokkal támadták, amikről kiderült, hogy nem is igazak.

“Az oktatók – akiket sikerült megtalálnunk – kint a forgalomban, a gyakorlati oktatáson láthatták Karácsonyt. Főként arra emlékeznek, hogy folyton bizonytalankodott” – hazudták állítólagos névtelen oktatókra hivatkozva.

A többi kitalált részletet nem is idéznénk, mert úgysincs semmi köze a valósághoz.

A lényeg, hogy a fideszes kamuportál Karáccsony Gergely állítólagos vezetési kudarcaival próbálta igazolni, hogy a főpolgármester inkább a biciklit részesíti előnyben.

Nyilvánvalóan valamiféle zsigeri ellenszenv vezeti a főpolgármestert az autósokkal kapcsolatban. Soha egyetlen gondolata nincs arról, hogy az ő életüket könnyítse vagy, hogy gyorsítsa az akadozó forgalmat – kamuzta a Ripost

Karácsony végre hozzányúlt ahhoz, amihez Tarlós 10 évig nem mert.

Az Orbán-báb Tapló Tarlós sok ellapátolni valót hagyott maga után. Kezdve a főváros óriási adósságával, a nyáron szaunaként is funkcionáló metrókig. Azzal sem foglalkozott, hogy Budapest 19-20. században kialakult úthálózata nem bírja elviselni egy modern város autóforgalmát. Ezen kívül Karácsony szeretné, ha a környezetkímélő közlekedési formák, mint a biciklizés is elterjedhetnének.Koronavírus teszteléssel védi az otthonokban lakó időseket Karácsony GergelyA Megoldóember ismét meglépett valamit, amit a kormánynak kellett volna hónapokkal ezelőtt.

Ezalenyeg | szept. 3.

A hazudozásnak per lesz a vége!

Karácsony Gergelyt nem különösebben érdekelte, amit róla írnak, de azt, hogy megsértették az apja emlékét, nem tűrheti. A főpolgármester sajtópert indít a Ripost ellen. És nyerni fog, ez már most biztos!

Megint, immár sokadjára, perelni vagyok kénytelen. Általában az ilyen aljasságok nem ütik meg az ingerküszöbömet, de azt, hogy bárki édesapám elvesztésén élcelődjön, nem tűrhetem – kommentálta Karácsony Gergely az ócska lejárató cikket.

Amúgy hiába hazudoznak a Fidesz-kormány kézivezérelt sajtótermékei. A legújabb felmérések szerint Orbán Viktor mehetne a levesbe, ha ki merne állni Karácsony Gergellyel.

fecsego.eu/ezalényeg

Leave a Reply 84 megnézve, 1 alkalommal mai nap |