< Böngészés > Főoldal / Életképek/bulvár, Fecsegő hírek, főszerkesztő blogja, Közélet, Kultúra / Blog article: Több vonalon is késnek a vonatok

| Mobile | RSS

Több vonalon is késnek a vonatok


Fotó: Erdős Dénes / Népszava

A Budapest-Újszász-Szolnok, a Budapest-Pusztaszabolcs és a Budapest-Dunaújváros vonalon akár 20-100 perccel is nőhet a menetidő – közölte a Mávinform.

A közlemény szerint a Budapest-Újszász-Szolnok vonalon hajnalban Sülysáp és Újszász között nem közlekedhettek a vonatok, felsővezetéki hiba miatt. A hibát azóta elhárították, de a torlódások miatt továbbra is hosszabb a menetidő 30-40 perccel, a Szolnokról érkező vonatok esetében 80-100 perccel. A Budapest-Pusztaszabolcs és a Budapest-Dunaújváros vonalon utazók 20-30, esetenként 40 perces hosszabb menetidővel számoljanak. Hajnali üzemkezdetre a kivitelező nem fejezte be időben a munkát, emiatt a Kelenföld-Háros-Nagytétény- Diósd közötti szakaszon egy ideig nem közlekedhettek a vonatok. Azóta már ott is újraindult a forgalom, de a biztosítóberendezés hibája miatt a vonatközlekedés lelassult, hosszabb menetidővel kell számolni a reggeli órákban – áll a közleményben.

fecsego.eu/Népszava?hu

Leave a Reply 54 megnézve, 1 alkalommal mai nap |