< Böngészés > Főoldal / Deszki Közélet, EE Minisztériuma, Életképek/bulvár, Fecsegő hírek, főszerkesztő blogja, Közélet, Kultúra, Magyar Helsinki Bizottság, Tudomány/gazdaság / Blog article: Tisztelt Szerkesztőség, Kedves Oláh István László Főszerkesztő Úr Barátunk, //10 éves a MagNet Közösségi Adományozási program- A MagNet bank sajtóközleménye

| Mobile | RSS

Tisztelt Szerkesztőség, Kedves Oláh István László Főszerkesztő Úr Barátunk, //10 éves a MagNet Közösségi Adományozási program- A MagNet bank sajtóközleménye

kincses.andrea@magnetbank.hu

Tisztelt Szerkesztőség,
Kedves Újságíró Barátunk,

fontos mérföldkő lett számunkra is ez a váratlan fordulatokkal és kihívásokkal teli év. Amikor 2020 elején leültünk kollégáinkkal arról ötletelni, hogyan tudnánk méltóan megünnepeli a Közösségi Adományozási Programunk 10. jubileumát álmunkban sem gondoltuk volna, hogy minden tervünk füstbe megy és pár hónappal később már munkánk ellátása mellett az otthonoktatás, házvezetés közti zsonglőrködés teszi majd ki mindennapjainkat otthonaink négy fala közé szorulva.  

Aki rendszeresen megnyitja a sajtóközleményeinket bizonyára észrevette, hogy általában társadalmi célú felhívásokat közlünk, illetve adunk hírt civil ügyekkel kapcsolatos megmozdulásainkról. Fontos küldetésünknek tartjuk, hogy cselekvésre ösztönözzük a környezetünket és kis lépésekben együttesen pozitív hatást gyakoroljunk a társadalom számos területére. Ez a küldetés most még inkább jelentőségteljes, hiszen soha nem látott nehézségekkel;  pénzügyi forráshiánnyal és bizonytalansággal kell megküzdeni a társadalmi szervezeteknek. A Közösségi Adományozási Programunk rendelkezési időszaka rendhagyó módon 2020 szeptember 16-án indult, melynek keretében összesen 38.249.255 forint szétosztásában kérjük ügyfeleink és a MagNet közösség barátainak segítségét.

Ha szimpatikus számotokra ez az akció,  arra kérünk a hír lehozásával támogassátok a társadalmi szervezetek forráshoz juttatását. Tegyünk együtt a civilekért!

Reméljük jelen levelünk jó egészségben talál Téged és szeretteidet!

Hálás köszönettel,
Kincses Andrea
Márkafejlesztési munkatárs

MagNet Magyar Közösségi Bank Zrt.
Az első hazai újbank

Leave a Reply 194 megnézve, 2 alkalommal mai nap |