< Böngészés > Főoldal / EE Minisztériuma, Életképek/bulvár, EU Sajtószoba, europarl.europa.eu/news/en, europarl.hu, Fecsegő hírek, főszerkesztő blogja, Közélet, Kultúra, Magyar Helsinki Bizottság / Blog article: A Magyar Újságírók Közösségének elnöksége ezúton meghívja a MÚK Közgyűlési szeptember 30-án, szerdán 14:00 órai kezdettel rendezett, tisztújító közgyűlésére.

| Mobile | RSS

A Magyar Újságírók Közösségének elnöksége ezúton meghívja a MÚK Közgyűlési szeptember 30-án, szerdán 14:00 órai kezdettel rendezett, tisztújító közgyűlésére.

me

Közgyűlési meghívó!

Tisztelt Pályatársunk!

A Magyar Újságírók Közösségének elnöksége ezúton meghívja a MÚK

 1. szeptember 30-án, szerdán 14:00 órai

kezdettel rendezett, tisztújító közgyűlésére.

Közgyűlés helye: MÚK székház, 1114 Budapest, Bartók Béla út 31.

Napirendi pontok:

Közgyűlési tisztségviselők megválasztása

Napirendi pontok elfogadása

Az elnök beszámolója az elmúlt időszakban végzett munkáról

A MÚK elnökének megválasztása

A MÚK elnökségi tagjainak és egyéb tisztségviselőinek megválasztása

A Magyar Múzsa folyóirat szeptemberi számának bemutatása

Kérdések, javaslatok

Abban az esetben, ha az egyesület közgyűlése a fent meghirdetett időpontban nem határozatképes, akkor annak megismétlésére a napirendi pontok és a helyszín változatlansága mellett ugyanezen napon 15:00 órakor kerül sor. Ezen közgyűlést a megjelentek szavazati arányától függetlenül határozatképes közgyűlésnek kell tekinteni.

Az egyesület elnökére és tisztségviselőire vonatkozó előzetes jelölés írásban eljuttatható a MÚK titkárságára (1114 Budapest, Bartók Béla út 31.), illetve a közgyűlésen a 4. napirendi pont megkezdéséig személyesen is előterjeszthető. A közgyűlésen a jelölők és jelöltek személyes megjelenése szükséges.

Kérjük, hogy a MÚK tagjai vegyék figyelembe a koronavírus-járvány elleni védekezés alábbi szabályait a közgyűlésen:
Amennyiben bármilyen apró jelét is érzik a COVID-19 vírusnak, inkább mondják le a személyes részvételt. Mindenképp kérjük, hogy szájmaszkban érkezzenek, amelynek viselése a közgyűlésen folyamatosan szükséges. Kérjük, használják a bejáratnál elhelyezett kézfertőtlenítőt. A teremben történő mozgásnál és a helyfoglalásnál 1-1,5 méter távolságot tartsanak egymástól, ügyelve a csoportosulások kerülésére. Tagjaink egészsége érdekében kiemelt fontosságúnak tartjuk a megfertőződés kockázatának csökkentését, ezért kérjük a közgyűlés minden résztvevőjét a fenti szabályok szigorú betartására.

Budapest, 2020. szeptember 16.

                                               A MÚK elnöksége
Leave a Reply 100 megnézve, 1 alkalommal mai nap |