< Böngészés > Főoldal / Alkotmánybíróság, Aktuális hírek, események, Bíróság/Ügyészség/Szegedi Ítélőtábla, Életképek/bulvár, Fecsegő hírek, főszerkesztő blogja, Közélet, Kultúra, Magyar Helsinki Bizottság, Szegedi Törvényszék / Blog article: Jeszy hülyét csinált a krumplikirály Jakabból, Koncz Zsófia meghatóan beszélt édesapjáról a Hobbistában és a Bögrében (videó)

| Mobile | RSS

Jeszy hülyét csinált a krumplikirály Jakabból, Koncz Zsófia meghatóan beszélt édesapjáról a Hobbistában és a Bögrében (videó)

PESTISRÁCOK.HU2020-10-14

Édesapja örökségéről, politikai pályafutása kezdeteiről is beszélt a Politikai Hobbista második részében (a 22. perctől) Koncz Zsófia, a szerencsi körzetben tartott időközi képviselőválasztás győztese. Jeszy a megható és emberközeli interjú végén egy zsák krumplival köszönte meg a részvételt a fiatal politikusnak, ezzel is utalva a választás után dühöngve vádaskodó Jakab Péter Jobbik-elnök szürreális látomására, miszerint alamizsnával vásárolta meg a Fidesz a szavazókat. A győztes képviselőnő ma reggel a Bögre klubban is válaszolt Bohár Tünde kérdéseire. Itt főleg a kampányról volt szó. Elmondta: a választóit a munkahelyteremtés és az infrastruktúra mellett a környezetvédelem érdekelte a legjobban, azon beül is az illegális szemétlerakás felszámolása. Beszélt arról is, nőként hogyan lehet helytállni a politikában, végül pedig DJ Chris Lawyer kérdezte meg Koncz Zsófiát a bizalomépítés fortélyairól.

Koncz Zsófia a Politikai Hobbistában elmondta: nagyon megható és furcsa érzés lesz beülni a Parlamentben a balesetben elhunyt édesapja, Koncz Ferenc székébe.

Éppen itthon voltam a motorbaleset időpontjában. Nagyon közel álltunk egymáshoz, gyerekkoromtól azt éreztem, hogy édesapám munkája, azaz, hogy  ő politikus, a legvagányabb foglalkozás. Mindig nagyon büszke voltam rá, az oldalán nagyon korán belekerültem a politikába, már 14 évesen jártam vele a választókerületet. Létrehoztuk Szerencsen a Fidelitast, ahol később kétszer is alelnökké választottak. Édesapámnak olyan szellemi és erkölcsi öröksége van, amit nagyon fontos tovább vinni. Ő egy rendkívüli személy volt, hihetetlen odaadással tudott az emberekért dolgozni, nagyon emberközelien viszonyult a választókhoz a harminc éves politikusi pályája során. Az volt az utolsó általa szervezett Polgári Kávéház Szerencsen, amelyen Jeszenszky Zsolt és Apáti Bence volt a vendég.

mondta el a műsorban a frissen megválasztott képviselőnő. Jeszy pedig elmesélte közös élményeit Koncz Ferencről, az emlegetett szerencsi polgári fórumról.

A néhai Koncz Ferenc szerencsi csokoládét oszt képviselőtársainak az Országgyűlés plenáris ülésén 2019. karácsonya előtt – Fotó: MTI/Kovács Attila

Koncz Zsófia a PestiTV Bögre klub című reggeli műsorában is szerepelt ma, itt Bohár Tünde kérdezte a kampányélményeiről, a Facebook-üzenetek jelentőségéről, az emberektől kapott visszajelzésekről, helytállásról és a mindvégig kitartó családi támogatásról. Ezt a videót IDE KATTINTVA nézhetik vissza a PestiTV oldalán.

A Politikai Hobbista első részében pedig a tini sztárbandák és a politika kölcsönhatását vitatták meg a srácok, azaz Megadja Gábor, Ambrózy Áron és Varga Ádám a házigazdával. Felmerült a kérdés: Douglas McArthur tábornok hibája-e a K-pop, ami miatt diplomáciai konfliktus alakult ki USA és Kína között? Illetve miért vannak rendre  homoerotikus gondolatai Márki-Zay Péternek, ha a Fideszről beszél? A válasz a videóban!

A Politikai Hobbista minden hétköznap este kilenckor, a Bögre klub – a látókörtágító zenés kávészeánsz pedig hétköznap reggel fél hét és kilenc óra között látható a PestiTV-n! Az adás bárhol az országban egy egyszerű, kisméretű digitális antennával fogható, illetve elérhető a legtöbb szolgáltató alapcsomagjában, s még műholdról is. A műsorok röviddel az adás után a pestitv.pestisracok.hu oldalon nézhetőek vissza! (+ egy trükk Digiseknek, amíg nem lesz ott is elérhető a PestiTV : a digitális antenna mellé célszerű egy olcsó set-top-boxot is beszerezni, vagy egy régit újra bevetni, így egy gombnyomással átválthatnak az antennás vételre. Mindkét eszköz egyenként hatezer forinttól kapható az elektronikai boltokban.)

fecsego.eu/PestiSrácok

Leave a Reply 117 megnézve, 1 alkalommal mai nap |