| Mobile | RSS

NEM CSAK AZ ELLOPOTT TÁRGYAKAT TALÁLTÁK MEG A RENDŐRÖK

   2020. 10. 22., cs – 10:13 Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság

A Szegedi Rendőrkapitányságon gyanúsítottként hallgattak ki két férfit, akik betörtek egy ingatlanba Sándorfalván. Az egyik gyanúsított lakásán kábítószergyanús anyagot is találtak a nyomozók.

A megalapozott gyanú szerint a 27 és 25 éves férfiak 2020. október 19-én hajnalban feszítették fel a családi ház kapuját. Bementek az udvarra, ahol kutatást végeztek, majd onnan benzinmotoros láncfűrészt, alumínium létrát, illetve elektromos kerékpárt vittek el. A sértett csak órákkal később vette észre értékeinek hiányát, ezt követően bejelentést tett a rendőrségen.

A Sándorfalvi Rendőrőrs körzeti megbízottjai adatgyűjtésbe kezdtek, amelynek eredményeként néhány órán belül megállapították a feltételezett elkövetők személyazonosságát, akiket a Szegedi Rendőrkapitányságra előállítottak. Gyanúsítotti kihallgatásukon a feltételezett elkövetők beismerő vallomást tettek, ellenük lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás. A megtartott kutatások során a rendőrök lefoglalták az eltulajdonított tárgyakat, ezenkívül az idősebb férfi lakásán elrejtve – sótartó, cigisdoboz, mozsár, alumínium tálca – kábítószergyanús növényi törmeléket is találtak. A 27 éves férfinak kábítószer birtoklása vétség miatt is felelnie kell.

fecsego.eu/police.hu

Leave a Reply 87 megnézve, 1 alkalommal mai nap |