| Mobile | RSS

Lebukott: gyomorforgató, hogy milyen luxuscikkekre szórta a pénzt Orbán “szegénységellenes” tanácsadója

október 30, 2020 Jabronka Richárd Hírek 0

MTI-fotó

A Demokratikus Koalíció 2 év pereskedés után tudta meg, mire költi a havi nettó 920 ezer forintos tiszteletdíján felül neki juttatott havi átlag 136 ezer forintos reprezentációs összeget Hegedűs Zsuzsa hátrányos helyzetűekkel foglalkozó miniszterelnöki megbízott.

A Minden Gyerek Lakjon Jól Alapítvány elnökéről korábban az is kiderült, hogy két szolgálati autót is használ, a gyerekéhezés ellen küzdő miniszterelnöki főtanácsadót két Audi A6-os szállította.

A számlákból kiderült, hogy Hegedűs Zsuzsa többek között drága luxusitalokra is költött közpénzből:

A DK által bemutatott dokumentumból kiderült, Hegedűs egy üveg Gabbiano Chianti minőségi olasz vörösborért 35.990 Ft-ot fizetett az adófizetők pénzéből, és négy alkalommal vásárolt Veuve Clicquot francia luxuspezsgőt, melynek darabja 14.990 forint volt.

„Orbán szegényügyi tanácsadója tehát összesen majdnem 60 ezer forintot pezsgőzött el, ha pedig ehhez hozzáadjuk az egy üveg olasz bort, akkor már majd százezer forintra rúg az italszámla” – mondta Sebián-Petrovszki László pártigazgató, emlékeztetve, hogy vannak olyan családok, akik havonta ennyi pénzből próbálnak kijönni.

fecsego.eu/ellenszél.hu

Leave a Reply 230 megnézve, 1 alkalommal mai nap |