| Mobile | RSS

Trump: A republikánusokra leadott voks az amerikai álomra adott voks

2020-11-03 07:52


A republikánusokra leadott voks az amerikai álomra adott voks – jelentette ki Donald Trump amerikai elnök az észak-karolinai Fayetteville-ben, négy tagállamot érintő kampánykörútjának első állomásán, hétfőn.

Kedden győzni fogunk ebben az államban is

– mondta Trump, hozzátéve:

a korábbinál is nagyobb győzelmet fogunk aratni.

Újraválasztása esetére további adócsökkentéseket, a rendőrség és a katonaság támogatását, a fegyvertartást biztosító alkotmány-kiegészítés és a vallásgyakorlás szabadságának védelmét ígérte.

Életpárti vagyok

– hangoztatta, amire a jelenlévők ovációban törtek ki. Az elnök ostorozta a vetélytársa, Joe Biden demokrata párti elnökjelölt előnyét mutató közvélemény-kutatásokat, és Joe Bident és fiát, a feltételezett korrupciós ügyekbe keveredett Hunter Bident. Az ifjabb Bidenről azt mondta:

olyan, mint egy porszívó, járja a világot, megy az apja után és felszedegeti a morzsákat.

Trump lejátszott egy rövid videót is, amely – mint hangoztatta – összeállítás volt Joe Biden szótévesztéseiről, vagy arról, hogyan vesztette el beszéd közben a fonalat és zavarodott bele a mondandójába. Kilátásba helyezte, hogy pert indít, amennyiben Pennsylvaniában a választások után három nappal beérkezett levélszavazatokat is be akarják számolni az érvényes voksok közé. Ebben a tagállamban a helyi alkotmánybíróság döntése tette lehetővé ezeknek a levélszavazatoknak a figyelembe vételét.

Forrás: MTI

fecsego.eu/vadhajtások.hu

Leave a Reply 94 megnézve, 1 alkalommal mai nap |