< Böngészés > Főoldal / Alkotmánybíróság, Aktuális hírek, események, Bíróság/Ügyészség/Szegedi Ítélőtábla, EE Minisztériuma, Életképek/bulvár, EU Sajtószoba, europarl.europa.eu/news/en, europarl.hu, Fecsegő hírek, főszerkesztő blogja, GFHF hallgatói blogja, Katasztófavédelem, Közélet, Magyar Helsinki Bizottság, Szegedi Törvényszék / Blog article: CSONGRÁD-CSANÁD MEGYEI FŐÜGYÉSZSÉG/S A J T Ó K Ö Z L E M É N Y Letartóztatását indítványozta a főügyészség a dorozsmai gyilkosnak – videóval

| Mobile | RSS

CSONGRÁD-CSANÁD MEGYEI FŐÜGYÉSZSÉG/S A J T Ó K Ö Z L E M É N Y Letartóztatását indítványozta a főügyészség a dorozsmai gyilkosnak – videóval


6720 Szeged, Stefánia sétány 10. • 6701 Szeged, Pf.: 432.
Tel.: (62) 622-651 • (62) 622-680 • Fax: (62) 622-689
E-mail: csongrad-csanad.fou@mku.hu

A Csongrád-Csanád Megyei Főügyészség a hétvégi ügyeleti tevékenysége során letartóztatását indítványozta annak a férfinak, aki több késszúrással ölte meg várandós feleségét.

A megalapozott gyanú szerint a férfi 2020. november 6. napjára virradóra szeged-kiskundorozsmai ingatlanukban több késszúrással megölte várandós feleségét kiskorú gyermekük jelenlétében. A sértett a helyszínen életét veszítette.

A különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés bűntette miatt indult eljárásban az életfogytig tartó szabadságvesztés büntetéssel is fenyegetett bűncselekmény miatt a főügyészség a szökés, elrejtőzés és az eljárás meghiúsításának veszélyére figyelemmel indítványozta a férfi letartóztatásának egy hónapra történő elrendelését.

A Szegedi Járásbíróság nyomozási bírója a mai napon dönt az ügyészi indítványról.

A gyanúsított előállításáról az alábbi linken tekinthető meg videó.

Szeged, 2020. november 7.

                                              Dr. Kopasz Zsolt                                                   főügyész   
Leave a Reply 166 megnézve, 1 alkalommal mai nap |