| Mobile | RSS

Vigyázat, bolsevik trükk: a fideszes propaganda most az ellenzéki Facebook-oldalak letiltásán ügyködik!

OLKT.net

KÖZÉLETKözzétéve 2020 nov 9.

Így működik a fideszes trollhadsereg: már letiltatták az Orbán Lapjáról Kitiltottak Társasága nevű Facebook-oldalt is.

Fontos leszögezni, hogy közel nyolc év folytatólagosan elkövetett „közpénzkezelés” után a Fidesz-kormány propagandagépezete számára szinte végtelen források állnak a rendelkezésére. Láthatóan óriási összegeket költenek a bolsevik jellegű üzeneteik mantrázására. Ha megnézzük, hogy hogyan áll a jelenlegi magyar médiapiac, akkor jól láthatóak Orbán diktatúra-kísérletének aggasztó jelei.

A televíziós csatornákon belül szinte már csak a Hír Tv és az RTL azok, amelyek nem részei a Habony Árpád neve által fémjelzett kormánypárti csatornáknak. Régen nincsenek kétségeim, hogy az Orbán hatalmát hirdető Németh Sándor, a Hit Gyülekezete lelkésze, az ATV tulajdonosa, nem véletlenül vacsorázgatott Andy Vajnával és Habony Árpikával. Az ATV már csak a szeleppolitika egyik kuktája, a feladata pedig az ellenzéki szavazók MSZP felé terelése, a Fidesz-által megvásárolt szocialisták inkubátoron tartása, ahogyan feltehetően ez a feladata a Népszavának is.

Az írott sajtóban a Magyar Nemzeten kívül gyakorlatilag már nincs ellenzéki napilap, mert bár létezik még a Népszava, de a feladata feltehetően ugyanaz, mint az ATV-nek, vagyis az ellenzéki szavazatok meghekkelése egy megvett párt részére. Az ellenzéki hetilapokat is egy kézen meg lehet számolni, de ugyanez a helyzet a rádiókkal.

Online sajtóból van még egy tucat ellenzéki portál, ezek a demokrácia utolsó mentsvárai. Orbánék a saját Alaptörvényüket szembeköpő fideszes plakáttörvény által gyakorlatilag az ellenzék plakáthirdetési lehetőségeit is próbálják ellehetetleníteni. Ha belegondolunk, akkor ezek a médiumok, hirdetési lehetőségek nagy része valójában az Orbánt kiismerő és nemes egyszerűséggel csak gecinek nevező Simicska Lajos birtokában vannak.

Ezeken kívül van néhány Facebook-oldal, mint például a Takarítsuk el a fidesz maffiát vagy az Orbán Lapjáról Kitiltottak Társasága (OLKT), amelyeket lelkes civilek alapítottak a szabadság szigetének hitt közösségi oldalon Orbánék ellen. Nos néhány napja ideiglenes letiltották a Takarítsuk el a fidesz maffia oldalát, sőt az OLKT oldal egy-két hete már elérhetetlen.

„Sajnos ez a tartalom jelenleg nem érhető el” – írja az oldalra keresve a Facebook. Nos, annyi történhetett, hogy a török, illetve orosz mintára felállított fideszes trollhadsereg ráállt az oldalra és elkezdte mószerolni az esetlegesen kifogásolható tartalmakat. Igen, mert azon kívül, hogy újra a házmesterek országa lettünk, ahol az fideszes elvtársak szabadidejükben – feltehetően egy kis plusz pénzért – plakátokat szakítanak le, mázolnak le, ellenzéki FB-oldalakon regisztrálnak és trollkodnak, feljelentgetnek, felnyomnak, besúgnak, azon kívül a propagandagépezet ezt az egészet nagyon nagyban tolja. De sebaj, hiszen tudjuk, hogy mindenhol ott vannak. Hiszen már Illyés Gyula is megírta, csak ő a Rákosi-diktatúrát élve át, szavai azonban ma is ismerősen csengenek Orbán diktatúra-kísérletének bűnöktől mocskos és bűzlő korszakában:

Hol zsarnokság van,/ott zsarnokság van/nemcsak a puskacsőben,/nemcsak a börtönökben…

fecsego.eu/OLKT

Leave a Reply 114 megnézve, 1 alkalommal mai nap |