| Mobile | RSS

Tisztelt Orbán Viktor Miniszterelnök Úr! Most jött el a pillanat…

Tisztelt Orbán Viktor Miniszterelnök Úr! Most jött el a pillanat…

Találkozásunkor – Ópusztaszeren a Turulmadár avatásán – beszélgettünk a politikáról, a gazdaságról, és még sok mindenről. Megkértél, hogy menjek el veled – szeretném ha folytatnánk a beszélgetést Lakiteleken. – sajnos a feladataim miatt nem mentem el, bocsánatot kértem tőled. Te megértetted. Visszafordultál s kérted, ha bármilyen fontos bejelentésed lesz felém csak szólj vagy küldel e-mailben.

Most érkezett el az ideje 4 év után.

A rendőrség munkája ami jelenleg több állampolgárt is érint. – beszéljünk arról a velem megtörtént megalázasaimról. Azért teszem nyilvánossá, mert tudom, hogy Te ezt nem ellenzed. Az igazság mellett tetted le a lantot. Fontos, hogy neked, mint Minszterelnöknek, mindenről tájékozódnod kell.

A CS-CSMRFK-on is tettem észrevételeket, amit bizonyitottam -igazoltam…ám mégis elbuktam hivatalosan, ám a belső informátorunk jelezte, hogy megtették a szükséges intézkedéseket. Ebből egyértelművé vált, hogy nem nem lehet igazam.
A diszkrimináció a megalázás csak fokozódott. 100%-an bizonyitott ügyeket simitottak el nemcsak Szegedirk, Kistelekirk, Csongrádirk, a NAV-nál, Katasztrófavédelem, a kormányhivatalban is! Ha ezeket a közérdekű lakossági bejelentéseket komolyan veszik – s nem egyes emberek érdekeit- akkor több száz millióval gyarapodott volna a kormánybüdzsé!

A Csongrád-Csanád Megyét s annak különböző fontosabb kiemelt vezetői “irányitják” a törvényt, a döntéseket, befolyásolhatják a politikai palettán szereplőket a tudtod nélkül! Erről tájékoztattam a BM -ot. Azok érdekeit képviselhetik -, akik a 2022- es választásra esélyesek? A fiatal diplomások célkeresztben…A háttérnek az a cél, hogy a megyei újságirókat, a helyi médiát, egyes falusi polgármestereket elkápráztassák…

Köszönöm ha válaszolsz, vagy személyesen találkoznánk , akkor bővebben is lehetne tárgyalni erről a 2020-as eseményekről.

Oláh István lászló
főszerkesztő

Leave a Reply 483 megnézve, 1 alkalommal mai nap |