| Mobile | RSS

Szél Bernadett lerántotta a leplet Orbánék újabb ordas nagy hazugságáról

2020. 12. 03.

Szél Bernadett

Ez most már mindennek a teteje.

A mai tragikus napon, amikor 182 elhunyt honfitársunkról adtak hírt, Gulyás Gergely azt hazudta a kormányinfón, hogy a koronavírus-fertőzöttség tekintetében a 27 uniós tagállam közül a 12. helyen vagyunk, a halálozási adataink pedig “lényegesen kedvezőbbek az uniós átlagnál.” Ez egekbe kiáltó hazugság!

A kormány tudatosan a tavaszi járványadatokkal torzítja a statisztikát, ami emiatt semmit nem mond a jelenlegi helyzet súlyosságáról.

Ahogy azt a 444.hu a kormány meg a nem létező közmédia helyett kiszámolta és közzétette, az elmúlt két hétben egymillió lakosra számítva a harmadik legrosszabb halálozási adatokat produkáltunk Európában a lengyelekkel együtt, és még a brutálisan alacsony tesztszám mellett is a kilencedik legmagasabb fertőzöttséget mutattuk lakosságarányosan az elmúlt két hétben.

A “laborként” hivatkozott, hasonló lakosságszámú Ausztriában harmadannyi aktív fertőzött van, mint Magyarországon, az eddig elhunytak száma egyharmaddal kevesebb, az egymillió főre jutó tesztek száma pedig dupla annyi.

Nem, nem állunk jól, kifejezetten rosszul állunk és meglehetősen ízléstelen, hogy a rekordszámú, 182 elhunytat jegyző napon, rezzenéstelen arccal, kedvező halálozási adatokról beszél a kormány embere.

A kormány fejezze be a számokkal való trükközést, a hazudozást és a helyzet súlyosságának bagatellizálását! Tegyék rendbe az adatszolgáltatást, tegyenek közzé megbízható és részletes adatokat, válaszolják meg a kérdéseket, adatkéréseket, vonják le a szükséges következtetéseket és Mészáros Lőrinc helyett a magyar nép szociális helyzetéről gondoskodjanak!

Ahelyett pedig, hogy lassan hadat üzennek az Uniónak, a változatosság kedvéért velünk, magyarokkal foglalkozzanak végre!

#SzelBernadett
#Magyarorszag

fecsego.eu/BalraMagyar

Leave a Reply 85 megnézve, 1 alkalommal mai nap |