< Böngészés > Főoldal / Alkotmánybíróság, Aktuális hírek, események, Bíróság/Ügyészség/Szegedi Ítélőtábla, dr.Benyik atya blogja, EE Minisztériuma, Életképek/bulvár, EU Sajtószoba, europarl.europa.eu/news/en, europarl.hu, Fecsegő hírek, Fogyasztóvédelem, főszerkesztő blogja, GFHF hallgatói blogja, Közélet, Magyar Helsinki Bizottság, Szegedi Törvényszék, White House / Blog article: Orbán szerint nem az ő hibája lesz, ha egy lyukas garas nélkül marad Magyarország!//Podle Orbána nebude jeho vina, pokud Maďarsko zůstane bez perforovaných garáží!

| Mobile | RSS

Orbán szerint nem az ő hibája lesz, ha egy lyukas garas nélkül marad Magyarország!//Podle Orbána nebude jeho vina, pokud Maďarsko zůstane bez perforovaných garáží!

Az ugytudjuk.hu információ szerint

KÖZÉLETKözzétéve 2020 dec 4.

ORBÁN: MI AKKOR SEM FOGADJUK EL A JOGÁLLAMISÁGI FELTÉTELRENDSZERT, EGYÉBKÉNT IS: MIGRÁNSOK, MEG SOROS GYÖRGY!!

Orbán Viktor és lengyel kollégája, Mateusz Morawiecki hosszú ideje blokkolja vétójával az új uniós költségvetés, és a koronavírus-járvány utáni helyreállítási alap elfogadását – ugyanis nem szeretnék, ha jogállamisági feltételekhez kötnék a pénzek kifizetését. A feltételek többek között a szabadság- és az emberi jogok, a demokrácia, valamint az igazságszolgáltatás függetlenségének biztosítását jelentik.Jaroslaw Govin lengyel miniszterelnök-helyettes tegnap viszont azt közölte az újságírókkal, hogy:tudatosult bennünk, hogy ha vétót emelünk, akkor az új büdzsé helyett egy olyan megoldás lép életbe, ami nem lenne előnyös a számunkra.A lengyelek az 1,8 ezer milliárd eurós pénzügyi csomagot azzal a feltétellel hajlandók elfogadni, ha ahhoz egy részletes magyarázatot fűznek az uniós források lehívását érintő jogállamisági feltételrendszerről.

Így mára az maradt a kérdés, hogy Magyarország egymaga is vétózik-e, mivel egyedül Orbán nem akarja a kifizetéseket a jogállamisági feltételekhez kötni.Úgy tűnik, igen.Orbán ugyanis a mai rádióinterjújában megerősítette: a feltételrendszert nem fogadják el.Őmiattuk nem lesz pénz, nem mi miattunk– utalt a kormányfő azokra a tagállamokra, melyek össze akarják kapcsolni a költségvetést a jogállamisági feltételekkel.Orbán szerint az egész ügy középpontjában a migránsok állnak, és valójában azt akarják, hogy Magyarország beengedje a bevándorlókat.A kormányfő azt is mondta, ez az egész a Soros-terv része, és azért sem jó, mert a magyar baloldal is ezt akarja.Ide is bejönnek a migránsok, akiknek megadják az állampolgárságot, majd ők a baloldalra fognak szavazni, akik nyernek ugyan, de az állam veszít.– jelentette ki Orbán.A Szeretlek Egerszeg véleménye:

” Ez az ember nem 100-as az biztos. Az a szégyen és a legnagyobb baj, hogy ez vezeti az országunk. Orbán maga is tudja nagy valószínűséggel a 2022-es választást elveszítik “

Szeretlek Egerszeg

fecsego.eu/OLKT

Podle Orbána nebude jeho vina, pokud Maďarsko zůstane bez perforovaných garáží!

  1. prosince 2020 | pošta Ústavní soud, Aktuální zprávy, Události, Soud / Státní zastupitelství / Soudní rada v Szegedu, blog otce Dr. Benyika, ministerstvo EE, Obrázky života / bulvár, Tiskové středisko EU, europarl.europa.eu/news/cs, europarl.hu, Chattering News, Ochrana spotřebitele, Šéfredaktor blog, studentský blog GFHF, veřejný život, maďarský helsinský výbor, segedínský tribunál, Bílý dům
    Podle informací ugytudjuk.hu
    PUBLIKACE Publikováno 4. prosince 2020

ORBÁN: NEBUDEME PŘIJÍMAT SYSTÉM PODMÍNEK PRÁVNÍHO ŘÁDU V TÉTO DOBĚ, TAKÉ: MIGRANTY A GYÖRGY SOROS !!
Viktor Orbán a jeho polský kolega Mateusz Morawiecki dlouhodobě vetují přijetí nového rozpočtu EU a fondu pro zotavení po koronaviru – protože si nepřejí, aby výplata peněz podléhala vládě zákona. Mezi podmínky patří zaručení svobody a lidských práv, demokracie a nezávislost soudnictví. “Polský místopředseda vlády Jaroslaw Govin včera novinářům řekl, že: byli jsme si vědomi, že kdybychom vetovali přichází řešení, které by nebylo naší výhodou Poláci jsou ochotni přijmout finanční balíček 1,8 bilionu EUR pod podmínkou, že bude doprovázen podrobným vysvětlením právního státu upravujícího mobilizaci fondů EU.

Zůstává tedy otázkou, zda ji Maďarsko bude vetovat samo, protože Orbán sám nechce podmínit platby právním státem. Zdá se, že ano. Orbán potvrdil v dnešním rozhlasovém rozhovoru: podmíněnost nebude přijata. ne kvůli nám – předseda vlády odkázal na ty členské státy, které chtějí spojit rozpočet s vládou zákona. Podle Orbána je celá otázka o migrantech a opravdu chtějí, aby Maďarsko přistěhovalce dovnitř. Premiér také řekl, že toto to vše je součástí Sorosova plánu a není to ani dobré, protože to chce také maďarská levice. Orbán.A Miluji Egerszegův názor:

“Tento muž určitě není 100.” Hanba a největší problém spočívá v tom, že řídí naši zemi. Sám Orbán s velkou pravděpodobností ví, že volby v roce 2022 prohrají. “
Miluji tě Egerszeg
fecsego.eu/OLKT

Leave a Reply 128 megnézve, 1 alkalommal mai nap |