< Böngészés > Főoldal / Alkotmánybíróság, Aktuális hírek, események, Bíróság/Ügyészség/Szegedi Ítélőtábla, Blog2, dr.Benyik atya blogja, EE Minisztériuma, Életképek/bulvár, EU Sajtószoba, europarl.europa.eu/news/en, europarl.hu, Fecsegő hírek, Fogyasztóvédelem, főszerkesztő blogja, GFHF hallgatói blogja, HITA, Irodalom, Közélet, Magyar Helsinki Bizottság, Szegedi Törvényszék, White House / Blog article: Megszületett Orbánról az egyik legsúlyosabb videó, ami mindenről lerántja a leplet: ezt nem fogja tudni kimagyarázni a Felcsúti Napóleon///Jedno z nejzávažnějších videí o Orbánovi, které stáhne závoj ze všeho: Napoleon z Felcsútu to nebude schopen vysvětlit.

| Mobile | RSS

Megszületett Orbánról az egyik legsúlyosabb videó, ami mindenről lerántja a leplet: ezt nem fogja tudni kimagyarázni a Felcsúti Napóleon///Jedno z nejzávažnějších videí o Orbánovi, které stáhne závoj ze všeho: Napoleon z Felcsútu to nebude schopen vysvětlit.

2020. 09. 09.

Kampány Bicskén Forrás: Orbán Viktor Facebook oldala

Egy olyan politikusnak, akiről ennyire nyilvánvalóan kiderül mindez, buknia kell

Orbán Viktort sok mindennek lehet hívni, de gerinces, tisztességes magyar embernek bizonyosan nem. Nem volt még olyan politikusa Magyarországnak, aki ennyire köpött volna, nem csak a magyar emberekre, de a saját maga által vallott elvekre.

Nem tudom, érdemes-e jelzőket aggatni a Fidesz vezérére, hiszen mindenki számára – aki nem szektás módon imádja a Felcsúti Maradónát – világos lehet, Orbán gerince egészen más anyagból készült, mint a legtöbb  emberé.

Miről is van szó? A 444.hu készített egy videósorozatot, amely ugyan csupán a jéghegy csúcsa, azonban jól bemutatja Orbán annyiszor cserélte ki az elveit, mint más az alsónadrágját.

Ennyire mellbevágóan még sosem mutatták be egyetlen videóba, mindazt, amit Orbán “politizálás” címszó alatt tesz:

fecsego.eu/forrás: BalraMagyar

Jedno z nejzávažnějších videí o Orbánovi, které stáhne závoj ze všeho: Napoleon z Felcsútu to nebude schopen vysvětlit.

  1. prosince 2020 | pošta Ústavní soud, Aktuální zprávy, Události, Soud / Státní zastupitelství / Soudní rada v Szegedu, Blog2, Blog otce Dr. Benyika, Ministerstvo EE, Obrázky života / bulvár, Tiskové středisko EU, europarl.europa.eu/news/cs, europarl.hu, Chattering News, Ochrana spotřebitele , Blog šéfredaktora, studentský blog GFHF, HITA, literatura, veřejný život, maďarský helsinský výbor, segedínský soud, Bílý dům
    1. 09.

Kampaň v Bicske Zdroj: Facebooková stránka Viktora Orbána

Politik, který je v tom všem tak zřejmý, musí selhat

Viktor Orbán se dá nazvat spoustou věcí, ale rozhodně ne obratlovcem, slušným Maďarem. Maďarsko nikdy nemělo politika, který by tolik plival, nejen na maďarský lid, ale na principy, které vyznávala.

Nevím, jestli stojí za to si dělat starosti s vůdci Fideszu, jak může být každému jasné – kdo neuctívá Felcsútův pozůstatek sektářským způsobem – Orbánova páteř je vyrobena ze zcela jiného materiálu než většina lidí.

O čem to je? Společnost 444.hu natočila sérii videí, která, i když jen na vrcholu ledovce, ukazují Orbána dobře, změnil své principy tolikrát, kolikrát jeho slipy.

Nikdy nebyly prezentovány tak rušným způsobem v jednom videu, vše, co Orbán dělá pod hlavičkou „politikování“:

fecsego.eu/ource: Left Hungarian

Leave a Reply 229 megnézve, 1 alkalommal mai nap |