| Mobile | RSS

“Miért nem akarja Orbán Viktor az állambiztonsági múlt feltárását?”

BELPOLITIKAKÖZÉLETFrissítve: 2020 dec 11.

Nem azt állítottuk, hogy beszervezték ügynöknek,
hanem az általunk közölt dokumentumok – köztük Orbán saját kézzel felvázolt hálózata – alapján, arra a következtetésre jutottunk, hogy egy állambiztonsági hálózati személy kapcsolata volt, akit – akarva-akaratlanul – informált.

Ha valakiben felmerült az a kérdés, hogy miért késik a történelmi szembenézés,
miért nem lakolnak meg a kommunista gyilkosok, miért nem ismerhetjük meg azokat, akik jelentéseket írtak, embereket, családokat megnyomorítva,
most megkaphatja a választ. Orbán Viktor miniszterelnök apósa,
Lévai István szintén a Rákosi/Kádár rendszer besúgója volt.

Naponta jelenik meg a neten egy tényfeltáró írás Orbán Viktor hajdani állambiztonsági tevékenységéről, ügynöki múltjáról, ami miatt még jó sokáig nem fogják az ügynökaktákat nyilvánossá tenni Magyarországon. Nem csak a megfigyelők, és a megfigyeltek nevei derülnének ki belőlük ugyan is, hanem a rendszerváltás valódi története is körvonalazódhatna, amit ma a hivatalos történetírás óvakodik még csak közelítőlegesen is megfogalmazni.

Orbán és a bandája csak sötét parasztok voltak a rendszerváltás sakktábláján,
oda mentek ahova küldték őket, azt tették amit mondtak nekik!
(És még örültek is hogy ők a vamzerek, a kiválasztottak, mert a szolgálat “fedezete alatt” sikkaszthatták el Soros György támogatási millióit és mást is amit megkívántak!
pl. Századvég, vagy Székház ügy.) S hogy hogyan kerültek mégis hatalomra? Nos, játékban voltak akkor is, ha a tisztek a háttérből irányították őket.

A játszmában végül a tisztek elfogytak, és Orbánék magukra maradtak, zsebükben a családjaik több generációja boldog életéhez elegendő óriási vagyonnal,
és egy hatalmas kapcsolatrendszerrel. Mi mást tehettek volna? Mentek volna haza hogy “kiszállt a tartótisztem a buliból, és vége”? Gondold meg!

Ezt senki se tette volna – te sem! Így történt, hogy 2010-re már csak sötét parasztok képviselték a táblán Magyarországot, a Magyar Népet.

olkt.net

forrás:OLKT

Leave a Reply 109 megnézve, 1 alkalommal mai nap |