| Mobile | RSS

Leállt a Gmail

-rc-

-RC-

Cikkünk folyamatosan frissül.

Hétfő délelőtt 11:30-tól két órára világszerte elérhetetlenné vált a Google népszerű online emailszolgáltatása, a Gmail. 

Az internetes szolgáltatások elérhetőségét követő DownDetector oldal szerint a keresőóriás más szolgáltatásai, mint a Youtube, a Blogger, Google Drive, Google Analytics és a Google Classroom szintén elérhetetlenek voltak.

A hiba gyakorlatilag minden Google szolgáltatást érintett az internetkereső kivételével, amely végig zavartalanul üzemelt.

A kiesés legnagyobb vesztesének a Google Nest termékek tűnnek – ezek a Google okos otthoni berendezések, például hangszórók, kapucsengők, füstjelzők. A panaszok között volt olyan, aki például a gyerekszoba villanyát nem tudta feloltani a leállás alatt.

Legutóbb alig négy napja történt globális zavar népszerű internetes szolgáltatásban, akkor a Facebook online üzenő programja, a Messenger volt használhatatlan.KAPCSOLÓDÓ

Leállt a Messenger

Leállt a Messenger

Világszerte fennakadások vannak a népszerű üzenetküldő alkalmazás működésében. A leállás az Instagramot és a WhatsAppot is érinti.

Sem a Messenger, sem a Google szolgáltatások esetében nem fordult korábban elő ilyen jellegű és kiterjedésű szolgáltatás-kimaradás.

fecsego.eu/index.hu

Leave a Reply 71 megnézve, 1 alkalommal mai nap |