| Mobile | RSS

Don Olajszőke Pintér Sándor február 8-ig új feladatot kapott, melyet Káslertől örökölt.

OLKT.net

KÖZÉLETKözzétéve 2020 dec 16.

Már Orbánék is alkalmatlannak tartják Káslert. De más is állhat a háttérben. A Fidesz egy kormányrendeletben helyezte az Országos Kórházi Főigazgatóságot (OKFŐ), a Belügyminisztérium alá.

A Fidesz egy kormányrendeletben helyezte az Országos Kórházi Főigazgatóságot (OKFŐ), a Belügyminisztérium alá.

Február 8-ig Pintér Sándor vezeti. December 31-től megszűnik az Állami Egészségügyi Ellátó Központ (ÁEEK), beleolvad az OKFŐ-be, így az szintén Pintér kezébe kerül. 

Az Átlátszó arról ír, hogy az ÁEEK munkatársai aggódnak, bizonytalanok abban, hogy lesz-e  munkájuk, milyen munkájuk lesz.

Eddig még semmilyen értesítést nem kaptak a munkáltatótól. Próbálják a kormányrendeletből kitalálni mi lesz velük. Szomorú, hogy bizonytalanságban tartják saját dolgozóikat.

A logikus az lenne, ha az Egészségügyi Ellátó Káslerhez kerülne, de mégsem így van. Ebből is látszik, hogy Kásler mindenre alkalmatlan. Korábban az embertelenségi miniszter javasolhatott személyt az országos kórház-főigazgató posztra. Február 8-ig ez a jogkört is elvesztette, erről is Pintér dönt.

00:00/00

Pintérék körlevelet küldtek más minisztérium dolgozóinak, melyben 12 ÓRÁS ÖNKÉNTES túlmunkára kérik őket

Az Emberi Erőforrások Minisztériumának (EMMI) és az Innovációs és Technológiai Minisztériumnak (ITM) munkatársai “kihagyhatatlan” ajánlatot kaptak a Belügyminisztériumtól. Jelentkezhetnek olyan munkára, aminek semmi köze a korábbi munkakörükhöz, NEM KAPNAK érte SEMMILYEN juttatást12 ÓRÁS MŰSZAKBAN végezhető a feladat, TÚLÓRADÍJ NEM jár. Pintérék olyan nagylelkűek, hogy még éjszakai műszakra is van lehetőség, szintén 12 órában.

24.hu szerint az “önkénteseknek” tisztában kell lenniük a Covid-19 járványügyi eljárásrendjével, a kijelölt járványkórházak alapadataival és a lélegeztetőgépekkel, védőfelszerelésekkel összefüggő információkkal.

A minisztériumi dolgozóknak jelenteni kell a belügy felé

A kijelölt minisztériumi dolgozóknak az Operatív Törzs rendelkezései szerint kell eljárniuk, napi jelentéseket kell készíteniük és az ő feladatuk lesz az állami egészségügyi tartalék készleteinek nyilvántartása.

Úgy tűnik a Belügyminisztérium két másik minisztérium segítségére szorul, hogy a dolgozók nem tudják ellátni a plusz feladatokat, melyeket egyébként Kásler minisztériuma helyett végeznek. Teljes káosz az egész.

Forrás és bővebben:https://ezalenyeg.hu/kozugy/ujabb-jele-van-annak-hogy-kasler-alkalmatlan-a-munkajara-30980?utm_source=facebook&utm_medium=orbanellen&utm_campaign=share-20dec&fbclid=IwAR1b0GoPjw6-rXRCivFCDj3qNQ4ESb_EpZQyBY82fyzIFBVSuFxvg-YMjwg

forrás: OLKT

Leave a Reply 77 megnézve, 2 alkalommal mai nap |