< Böngészés > Főoldal / Alkotmánybíróság, Aktuális hírek, események, Életképek/bulvár, EU Sajtószoba, europarl.europa.eu/news/en, europarl.hu, Fecsegő hírek, főszerkesztő blogja, Közélet, Magyar Helsinki Bizottság, nébih, White House / Blog article: Ez hatalmasat ütött – már több százezren látták, ahogy az ellenzéki vezető felmossa a padlót Orbán kedvencével///Zasiahlo to obrovské – státisíce ľudí už videli, ako vodca opozície umýva podlahu Orbánovým obľúbencom

| Mobile | RSS

Ez hatalmasat ütött – már több százezren látták, ahogy az ellenzéki vezető felmossa a padlót Orbán kedvencével///Zasiahlo to obrovské – státisíce ľudí už videli, ako vodca opozície umýva podlahu Orbánovým obľúbencom

2020. 12. 27.

Novák Katalin – Fotó: 168 óra

Szabó Tímea a Párbeszéd társelnöke küldte meg annyira a családügyi minisztert a félresikerült ablakpucolós akciója után, hogy túlzás nélkül állíthatjuk, a teljes internet a Fideszen röhög.

Na de nézzük, mi volt az a nyílt levél, ami elindította a lavinát:

Kedves Novák Katalin!

Néhány nappal ezelőtt volt szerencsém megnézni az ablakpucolós karácsonyi készülődéséről szóló posztját, amelyben egy meglehetősen felemás kísérletet tett arra, hogy bebizonyítsa a világnak: önök a NER-ben úgy élnek, mint a normális emberek.

Na, most eddig is sejtettük, hogy ez nem így van, de az ön fotója után már teljesen biztosak is vagyunk benne.

Annak érdekében, hogy a következő posztja hitelesebben sikerüljön, két dolgot javasolnék:

1. Hagyjanak fel a hazudozással és a képmutatással, és valóban éljenek úgy, mint a normális emberek.

2. Vegyenek fel jobb kommunikációs stábot.

Gyanítom, inkább az utóbbit fogja választani, hiszen az előbbi a 10 év álszent alakoskodás után már nehezen menne az ereszjobboldalnak.

Ebben az esetben viszont engedjen meg három praktikus tanácsot.

1. Ha hétköznapi ablakpucolós jelenetet szeretne imitálni, azt semmiképpen se egy méregdrága sídzsekiben tegye.

Az emberek ugyanis általában egy közepes minőségű mackófelsőben takarítanak, de legalábbis olyanban, amelyet utána bedobunk simán a mosógépbe. Kabátot szinte sose veszünk, még ablakpucoláshoz se, hacsak nem tátong egy hatalmas lyuk a házunk falán. Ez esetben viszont nem biztos, hogy az ablakpucolás a prioritás.

2. Zsebkendővel vagy popsitörővel, amit ön használt, indokolatlanul sokáig tartana az ablakpucolás.

A legtöbb háziasszonynak nincs 5-6 órája csak ablakot tisztítani. Ezt a tevékenységet általában újságpapírral és ecetes vízzel vagy hasonló összetételű tisztítószerrel végezzük.

A bejárónője ezt bizonyára tudja, csak gyanítom, az ön fényképezésekor nem az ön által használt zsebkendőre koncentrált.

3. Legközelebb nyissa ki az ablakot, és úgy tisztítsa meg kívülről. Higgye el, tapasztalatból mondom: nincs szükség arra, hogy kimenjen a kertbe ahhoz, hogy az ablak külső felületét elérje. Bele se merek gondolni, mi történne, ha valaki egy panelház 10. emeletén próbálná meg önt utánozni.

Röviden ennyi lenne a javaslatom.

Ja, még valami: ne gondolják, hogy attól még, hogy Habony Árpád és Rogán Antal kommunikációs vezetésével elbábozzák nekünk a hegedülő, dekázgató, poncsót kötögető, ablakpucoló sokoldalú háziasszonyt, nem látjuk a maguk igazi arcát.

Azt, amelyik a társadalom felét kirekeszti a nemzetből, amelyik megfosztja a szeretni vágyókat a boldogságtól, amelyik eltiltja a családra vágyó gyerekeket az örökbefogadó szülőktől, amelyik szerint rendben van, ha a nő kevesebbet keres, mint a férfi, amelyik az alaptörvényben törvényesíti a kormányzati lopást, és amelyik minden aljassághoz a legnagyobb lelkesedéssel asszisztál.

Látjuk, ahogy látjuk az ál-ablakmosást. De már csak ’22 áprilisig nézzük.

fecsego.eu/BalraMagyar.hu

Zasiahlo to obrovské – státisíce ľudí už videli, ako vodca opozície umýva podlahu Orbánovým obľúbencom

  1. decembra 2020 | príspevok Ústavný súd, Aktuálne správy, udalosti, Fotografie zo života / bulvár, Tlačová miestnosť EÚ, europarl.europa.eu/news/en, europarl.hu, Chatovacie správy, blog šéfredaktora, Verejný život, Maďarský helsinský výbor, nébih, Reklama, Biely dom
    27.12.2020

Katalin Novák – Foto: 168 hodín

Tímea Szabó, spolupredsedníčka Dialógu, vyslala ministerku pre rodinné záležitosti po jej nepodarenej akcii ťahania okien natoľko, že môžeme bez preháňania povedať, že sa celý internet smeje Fideszu.

Pozrime sa však, aký bol otvorený list, ktorý spustil lavínu:

Milá Katalin Novák!

Pred pár dňami som mal to šťastie a sledoval som jeho príspevok o Vianociach v obliekaní okien, v ktorom sa pokúsil dosť nejednoznačne dokázať svetu: žijete v NER ako normálni ľudia.

No zatiaľ sme hádali, že to tak nie je, ale po vašej fotografii sme si úplne istí.

Aby bol váš ďalší príspevok dôveryhodnejší, navrhujem dve veci:

  1. Prestaňte klamať a pokrytectvo a skutočne žite ako normálni ľudia.
  2. Najmite si lepšiu komunikáciu.

Mám podozrenie, že bude uprednostňovať to druhé, pretože ten prvý by po 10 rokoch pokryteckej formácie ťažko prešiel na pravú stranu žľabu.

V takom prípade však dovoľte tri praktické tipy.

  1. Ak chcete napodobniť obyčajnú scénu lúpania okien, nikdy ju nedávajte do jedovatej lyžiarskej bundy.

Ľudia to totiž väčšinou čistia v stredne kvalitnom plyšovom medvedíkovi, minimálne však v takom, ktorý potom hladko hodíme do práčky. Kabát si takmer nikdy nekupujeme, dokonca ani na obliekanie okien, pokiaľ v stene nášho domu nie je obrovský otvor. V takom prípade však nemusí byť olupovanie okna prioritou.

  1. S vreckovkou alebo lámačom zadkov, ktoré ste použili, by olúpanie okna trvalo neprimerane dlho.

Väčšina žien v domácnosti nemá na čistenie okna 5-6 hodín. Táto činnosť sa zvyčajne vykonáva s novinovým papierom a octovou vodou alebo s čistiacim prostriedkom podobného zloženia.

Vaša pomocníčka v domácnosti to určite vie, len mám podozrenie, že sa nesústredila na vreckovku, ktorú ste použili pri fotografovaní.

  1. Nabudúce otvorte okno a vyčistite ho z vonkajšej strany. Verte mi, hovorím zo skúseností: na dosiahnutie vonkajšej plochy okna nie je potrebné vychádzať do záhrady. Netrúfam si ani len pomyslieť, čo by sa stalo, keby sa ťa niekto pokúsil napodobniť na 10. poschodí panelového domu.

To by bol v skratke môj návrh.

Áno, ešte jedna vec: nemyslite si, že z toho, že nás Árpád Habony a Antal Rogán pod vedením komunikácie očarujú všestrannou gazdinou, ktorá hrá na husle, zdobí a zaväzuje pončo, nevidíme ich skutočnú tvár.

Jeden, ktorý vylučuje polovicu spoločnosti z národa, jeden, ktorý pripravuje tých, ktorí chcú milovať šťastie, druhý, ktorý zakazuje deťom, ktoré chcú rodinu, adoptívnych rodičov, že je v poriadku, aby žena zarábala menej ako muž, ktorý legalizuje krádež vlády v ústave. , a ktorý pomáha so všetkou podlosťou s najväčším nadšením.

Vidíme, ako vidíme umývanie pseudookien. Pozeráme sa však iba do 22. apríla.

fecsego.eu/BalraMagyar.hu

Leave a Reply 143 megnézve, 1 alkalommal mai nap |