< Böngészés > Főoldal / Blog2, dr.Benyik atya blogja, EE Minisztériuma, Életképek/bulvár, Fecsegő hírek, főszerkesztő blogja, Közélet, Kultúra, Magyar Helsinki Bizottság / Blog article: A várandós Várkonyi Andrea Mészáros Lőrinccel a Maldív szigetekre repült szilveszterezni

| Mobile | RSS

A várandós Várkonyi Andrea Mészáros Lőrinccel a Maldív szigetekre repült szilveszterezni

KÖZÉLETKözzétéve 2020 dec 29.

December 26-án szállt fel Budapestről az a magángép amelynek fedélzetén tizenegyen indultak pihenni, nyaralni, szilveszterezni. A  vállalkozóhoz közeli forrásból tudjuk, hogy Mészáros Lőrinccel utazott a korábbi tévés, Várkonyi Andrea annak kislánya, sőt a kislány barátnője is.

Este indultak a repülőn aludtak a kilenc órás út után a maldív-szigeteki Male repterén szálltak le először, majd a formaságok elintézése után egy másik maldív-szigeteki reptéren landoltak, mert csak ott maradt hely a repülő parkoltatására. Onnan egy motorcsónakkal mentek pihenésük helyszínére, ahol kilenc napig maradnak. A repülőgép személyzete is a szigeten várja a visszaindulást. Azt pedig már Várkonyi Andreához közeli forrásból tudjuk, hogy a belgyógyász végzettségű orvos legalább öt hónapos terhes és nagyon valószínű, hogy az apa a már elvált Mészáros Lőrinc.

Az eleddig valamitől titokban tartott kapcsolatról valószínűleg a bennfenteseken kívül nagyon sokan hallottak, és nem értjük miért nem vállalták fel kapcsolatukat hivatalosan is.

A közös nyaraláshoz nem tartozó hír, hogy Várkonyi szeptember elején 10 millió forint alaptőkével megalakult Whitedog Media nevű cégében egy végrehajtó lefoglalta Várkonyi üzlettársának, Gergely Juditnak az üzletrészét.

Forrás és bővebben: facebook / fullánk /index /http://fullank.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=6510%3Aa-varandos-varkonyi-andrea-meszaros-lorinccel-a-maldiv-szigetekre-repult-szilveszterezni&catid=12%3Aa-vilag&Itemid=106&fbclid=IwAR1nTgz_fAngFvxLaoAMMCvC9yNtz4iXs2r6eZeDNfyevPac1fggvXnZYYQ

fecsego.eu/OLKT

Leave a Reply 5019 megnézve, 1 alkalommal mai nap |